perjantai 10. elokuuta 2012

Asuntomessut 2012: Lempipinnalla

3 kommenttia:
 
Lempeä ei ole näkynyt, heh hehe, mutta messuilta löytyi kyllä lempiseinäpintoja. Tänä vuonna monessa, jopa liian monessa, kohteessa oli seinäpinnoilla käytetty Belle Artin erilaisia pinnoitteita. Erikoispinnoitteista tuli tavallisia, koska samanlaista pintaa näkyi mielestäni aivan liian monessa kohteessa. Lempipinnoiksi valitsin siis jotakin muuta.

KOHDE 18 Talo Encore

HILEITÄ: Talotehtaalta saamieni tietojen mukaan seinä on maalattu Tikkurilan uutuustuotteella, jota ei ole vielä julkistettu. Siksipä en talotehtaaltakaan saanut tuon enempää tietoa. Voisikohan kyseessä olla Tikkurilan nettisivuilla ohimennen mainittu Taika Stardust? Jonkinlaista hile/glittermaalia olenkin odotellut markkinoille.

Kodikas-Talojen kohteissa tasoite- ja maalaustöitä on muuten  tehnyt sama yritys kuin minun remppaani eli Zebull Oy.
KOHDE 19 Omatalo Ruusuvuori

AALTOILEVAA: Tuskin voin itseäni luokitella paneelien ystäväksi, mutta tästä tykkään. Paneeli on Cello Loimu-paneelia, jota löytyy K-Rautojen valikoimasta.KOHDE 34 Passiivikivitalo Ideal

TAPETTISUOSIKKI: Tämä on ehdottomasti messujen paras tapetti, omasta mielestäni. Tapetti on Janelli & Volpin valmistamaa. Hinta hieman ainakin itseäni hirvittää: 130cm leveää tapettia myydään metreittäin 92€/m. Hopeaa, kiiltoa, säihkettä ja tekstuuria eli juuri makuuni.
3 kommenttia:

 1. Minä myös ihastuin tuohon Idealin tapettiin, tosi kivan näköistä!

  VastaaPoista
 2. Mistä tätä Janelli & Volpin tapettia voi ostaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kohteen oli suunnitellut Tila & Ihme Oy. Mielestäni tapettia sai silloin myös heidän kautta. Toki tuosta on nyt jopari vuotta vierähtänyt. http://www.talojajatoiveita.fi/2012/08/asuntomessut-2012-viimeistellyin.html

   Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff