maanantai 6. elokuuta 2012

Asuntomessut 2012: Viimeistellyin sisustus

7 kommenttia:
 
Niinhän se viikonloppu vierähti. Viikonloppuun kuului muun muassa kouluttamisreissu Vantaalle. Lisäksi tuli tuijoteltua paria valaisinpakettia ja Ikean pahvilaatikkoa, mutta eipä sitä sitten valmista tullut ajatuksen voimalla. Yllätys sinänsä :)

Asuntomessut ovat auki nyt viimeistä viikkoa! Nopeasti se aika kului. Itselläni oli tarkoitus mennä messuille vielä toistamiseen, mutta täytyypä pohtia, mihin väliin vierailun sovittaa. Onneksi messuaiheisia juttuja vielä itselläni riittää ilman toistakin visiittiä. Tällä kertaa haluan nostaa esiin kohteen 34, Passiivikivitalo Idealin, jossa mielestäni oli sisustuksellisesti eniten katseltavaa. Kohteen sisustuksen ovat suunnitelleet Tila & Ihme Oy. Näyttävä sisustus on ehkäpä jo hieman yliampuva makuuni ja varsinaiseen arkieloon, mutta mielestäni on hienoa, että messuilla on kohteita, joissa myös sisustuksellisestikin annetaan kävijöille wau-elämyksiä.

Eteisen tapetti on minun messusuosikkini
Olohuone
Ruokailuhuoneen erikoisuus on peilikehystetty ikkuna. Mieletön idea!

Erityisesti makuuhuoneissa sisustuksellisten yksityiskohtien määrä yllättää.
 

7 kommenttia:

 1. Täytyy kyllä tuumata, että tosiaan on silmät auki räväyttävä sisustus.
  - en osaa sanoa tykkäänkö vai en... jotain on upeeta ja jokin menee vähän yli.
  Tollaseen sisustukseen saattaa helposti kyllästyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä sisustus on mielestäni mahtavaa katseltavaa, joka stimuloi. Siis hieno ns. näyttelytarkoituksessa, mutta mielestäni - kuten sanotkin - hieman yliampuvaa oikeaan eloon. Varmasti kyllästyisin. Itse kuitenkin kaipaisin tätä yliampuvuuttaa messuille lisääkin. Tällaiset sisustukset herättävät ajatuksia ja antavat ideoita. On ainakin jotakin katseltavaa.

   Poista
 2. Mielenkiintoinen, kaukana tylsästä! :) Tällaisia kohteita kaipaisi messuille enemmän, koska näistä kohteista saa todellakin enemmän ideoita itselle. Vähän samaan tapaan kuin muotinäytöksissä usein vaatteet ovat yliampuvia - ei niitä kukaan oikeasti käyttäisi, mutta niistä saa silti ideasta kiinni. Messuilla on tänä vuonna ollut kokonaisuudessaan vähän liikaa sellaisia tavallisia, mitään sanomattomia, valmiiksi pureskeltuja kohteita.. :/

  VastaaPoista
 3. Minä voisin asua tuossa "hotellissa" Upea, inspiroiva,erilainen, yllättävä ja jotenkin viehkeä.

  täti 63

  VastaaPoista
 4. Samaa mieltä blogistin kanssa :) Erittäin upeaa oli nähdä tämä kohde messuilla. Juuri tällaista yllätyksellisyyttä ja erikoisuutta kaipaa kaiken tämän oman greigen ja harmaan, joskus jopa tylsänkin sisutusmaun vastakohdaksi. Uskaltaisinpa itsekin käyttää värejä ja materiaaleja rohkeammin... Kiva, että joku muukin oli ajatellut samoin:)

  VastaaPoista
 5. On hienoa et rikotaan rajoja, ROHKEUS sisustuksessa on se taikasana jolla saa säväytettyä. Sisustuspäätöksiä tehdessä kannattaa ottaa se rohkeampi/voimakkaampi sisustuselementti. Siis jos on esim. 2vaihtoehtoa. Pliisuja sisustuksia on maailma täynnä. Nyky yhteiskunnan elämäntyyli on niin vauhdikasta ja nopeaa, et sisustuksia vaihdetaan muotituulien myötä usein. Kyllästymistä ei tarvitse pelätä, sitten pukataan vaan uutta elementtiä tilalle. Näin se vaan menee.

  VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff