tiistai 14. elokuuta 2012

Kuplintaa

3 kommenttia:
 
Lisää valaisimia saapui ja kattoonkin asti ne ehtivät jo päätyä. Tällä kertaa alakerran aula sai uudet valaisimet. Päädyin näihin yksilöihin, sillä pukuhuoneessa on myös "kuplavalaisimet" ja ajattelin, että nämä sopisivat hyvin jatkoksi teemaan.

Portaiden kohdalle tullut valaisin on samaa Blob-sarjaa kuin pukuhuoneenkin valaisimet. Roikkuvat "kuplat" ovat lasia. Tämä oli löytö, sillä sain valaisimen huudettua reilulla n. 40 eurolla (+postikulut Suomeen). Valaisimen ovh. on 334€Heh, huomatkaa erityisesti portaikon yläpäässä seisoskeleva koiraherra, joka  jälleen kerran  toljottaa mun tekosia tarkkaavaisena - Miksiköhän tuo mami seisoskelee tuolla portaikossa?Ulko-oven eteen hankin matalamman valaisimen, sillä huonekorkeus on matalampi, kuin kerroksessa muutoin. Täytyy kyllä myöntää, ettei tämä sovi aiotulle paikalle niin hyvin kuin ajattelin. Valaisin on Brilliantin Camillo ja tilaisin sen Saksasta. Ehkäpä tätä pitää maiskutella tovi ja siirtää loppusijoituspaikka pikkeveljelle, jos rakkaus ei syty. Voin kai laittaa omakustannehintaan tulemaan myös jollekulle teistä postissa ;)

3 kommenttia:

 1. Ihania lamppuja, varsinkin tuo ylempi on aivan upea! =)

  VastaaPoista
 2. Tuo Blob-sarjan kattovalaisin on IHANA, mistä sellaisen voisi ostaa? Mahdatko tietää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, olen ostanut valaisimen Skapetzen nettikaupasta. Minulla on tosin hieman harmia kaupan kanssa välillä ollut, joten täysin rinnoin en voi ostopaikaksi suositella. TOki muualla en ole valaisinta nähnyt myynnissä.

   Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff