maanantai 13. elokuuta 2012

Makuuhuone muuttui, mutta mittaa puuttui

4 kommenttia:
 
Ei ole ihan harvoin, kun niin loistavalta tuntunut suunnitelma ei onnistukaan! Vai olenko ainoa, jolle näin käy? 

Näin kävi makkarissa tehdyssä minimuutoksessa. Ostin Malm-kampauspöydän ihan muuta tarkoitusta varten, mutta sitten iski tarve kokeilla sitä makuuhuoneeseen yöpöydäksi. No sehän oli juuri sellainen kuin olin ajatellutkin: korkeutta ja leveyttä löytyi mukavasti! Sitten iski takapakki. Eihän tuollaista samanlaista pöytää voikaan laittaa toiselle puolelle sänkyä - mitta seinään riittäisi, mutta sitten verhot eivät mahtuisi enää laskeutumaan. Harmitus.

Siirsin jo Malmin pois, luopuen koko ajatuksesta. Sekään ei sitten enää tuntunut hyvältä vaihtoehdolta! Olin jo parin yön jälkeen tykästynyt sänkyyn kiinnitulevasta tasosta, joka on myös entistä pöytää korkeampi. Niin siis Malm siirtyi taas takaisin ja toiselle puolelle sänkyä siirtyi vanhat laatikostot. Ei tämä hassumpi näinkään "eriparina" kai ole, mutta silti totaalisen tyytyväistä en itsestäni saa tällä ratkaisulla. Peilitkin pitäisi vielä nostaa ylemmäksi, kunhan jaksaa kammeta tikkaat oikealle paikalle.

Tämä makkari kuuluu kyllä mun omiin henkisiin murheenkryyneihin. Ehkä jonain päivänä räjäytän tuolla pommin ja pistän kaikki uusiksi. Vai olenkohan liian kriittinen. Vihdoin ja viimein on jopa valkoinen päiväpeite, mutta ei sekään nyt ilostuta tarpeeksi.4 kommenttia:

 1. Hei Johanna! Vastaus kysymykseesi: ehkä olet liian kriittinen, huone näyttää hyvältä! No mutta, tiedän tunteen. Kun itsestä tuntuu, ettei jokin ole oikein, niin se jää ärsyttämään vaikka kuinka muut muuta väitäisivät. Noista tuntemuksista huolimatta makuuhuoneenne on kaunis, ja onhan pieni "epäsymmetrisyyskin" persoonallisempaa ja erilaista!

  VastaaPoista
 2. Moikka!
  Onkohan sulla missään kerrottu miten olet tehnyt tuon sängynpäädyn? Itsellä on ongelma löytää omaan nykyiseen sänkyyni sopivaa sängynpäätyä, joten voisi yrittää tehdä itse.

  Neuvoja kaivataan!

  Sulla on aivan mahtava blogi, jatka samaan malliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta linkistä pääset selostukseen. Välttämättä ei tarvitse tehdä huppuja vaan voit vaan nitoa verhoilunitojallakin pehmusteet ja kankaan kiinni.
   http://www.talojajatoiveita.fi/2011/11/makkarin-sagynpaaty-valmis.html
   Voit myös käyttää oikeassa sivupalkissa "Etsi"-laatikkoa ja kirjoittaa siihen sängynpääty. Hakusanoilla tulee esiin muutama muukin idea ja vinkki.

   Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff