keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Ostoksilla autotallissa: säilytystilaa kodinhoitohuoneeseen

2 kommenttia:
 
Kodinhoitohuoneen laatikoista tuli muuton jälkeen sekatavarakauppa. Osan laatikoista valtasi myös koirien tavarat ja ruuat. Ajan kuluessa tavaroille ei ole muodostunut mitään järkevämpää säilytyspaikkaa - kuten kuvittelin ennen muuttoa. Siispä aloin haikailla lisäsäilytystilaa. Takaseinältä sopiva lovi löytyi. Ensin pohdiskelin avohyllyjä, joihin olisin asetellut koreja. Sitten kuitenkin päädyin ovellisiin kaappeihin.

Ikean nettisivuilla pohdiskelin jo moneen otteeseen erilaisia vaihtoehtoja. Ja ostamista siirsin aina vain eteenpäin. Kerrankin "saamattomuudestani" oli iloa! Tutkailin viime viikolla mitä kaikkea sitä autotallista löytyykään. Siellähän oli juuri sopivat yläkaapit, jotka olivat purettu pois remontin aikana, ja ne olivat vielä ehjätkin! Tulipahan siis säästettyä monen monta kymppiä sillä, että menin tonkimaan autotallia (joka on muuten vieläkin täynnä erilaista remppakamaa). Näitä kaappeja voi siis kutsua, ainakin lähes, ilmaisiksi.


EnnenJälkeen

Uudet yläkaapit eivät sijaitse ns. parhaalla mahdollisella käyttöpaikalla. Kaapeissa on kuitenkin tarkoitus säilyttää vain tavaroita,  joita ei kovin usein tarvita. Paikkansa kaapeista löytää ainakin paristot, polttimot, galleria- ja verhokiskotarvikkeet ja porakone.


Ikean Rationell Variera laatikot ovat kuin tehty tuohon kaappiin! Lisäksi ostin vielä Röja etikettipidikkeitä, jotta voin merkitä mitä mistäkin laatikosta löytyy. Tämähän alkaa haiskahtaa jo järjestykseltä :)
2 kommenttia:

  1. Hei! onko sinulla vielä nuo ikean laatikot? Olen monesti miettinyt paljonko niiden tilavuus on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, Ikean sivuilta kyllä muistaakseni löytyy tarkat mitat. Niistä on sitten helppo laske tilavuus. Kurkkaapa tarkemmat tiedot Ikean nettisivuilta.

      Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff