maanantai 30. heinäkuuta 2012

Vihreä aamupala?

1 kommentti:
 
Hieman on pöpperö olo. Viime yönä salamointi ja pauke herätti hieman ennen kahta. Tunti vierähti ennen kuin valoshow hieman hellitti ja sain taas unenpäästä kiinni. Sanotaanko, ettei kaikkein mukavin tapa herätä, kun säpsähtää siihen, kun salama iskee lähistölle. Itse ihmettelen sitä, että koirien sängyistä kuului vain pelkkää kuorsausta ja tuhinaa. Olisin odottanut, että jonkinlaista paniikkia lattiatasolla olisi syntynyt.

Olisikohan pitänyt nauttia terveellinen salaattiateria aamupalaksi, kuten pihamaamme vakioruokailija. Olisikohan sitten virkeämpi olo? Jospa kuppi kahvia auttaa.


Pikkujänosestä on kasvanut kesän aikana aikamoinen jötkäle meidän pihan herkkujen avulla. Joka aamu ruokailu tapahtuu aina samassa paikassa - etupihan nurmikolla. Ruohoa saat syödä, mutta jätä mun puut rauhaan!Viikonloppuna pahimpia helteitä tuli oltua paossa sisällä. Ihanan viileätä! Alakerrassa oli jopa kylmä. Loistava sijainti makuuhuoneelle varsinkin trooppisella säällä. Ajankuluksi surruuttelin lainaompelukoneella makuuhuoneen valaisinta valmiiksi. Kunhan saan projektin valmiiksi, niin tietenkin laitan kuvia myös tännekin.


1 kommentti:

  1. Pupujussit kyllä pitää puutarhan "siistinä" ja joskus jopa liikaakin :)
    Täälä ukkonen kolisteli jossain kaukana, herätti kyllä, mutta uni tuli takas alta aikayksikön.
    - jään lamppuprojektia odotelleeen:)

    VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff