tiistai 10. heinäkuuta 2012

Keittiössä ensimmäistä kertaa

4 kommenttia:
 
Muutamaan otteeseen olen harmitellut, että en ole lainkaan vielä esitellyt keittiötäni kunnon kuvien puutteessa. Remonttikuvia sekä illan hämärässä otettuja kuvia olen tosin jakanut. Tässäpä siis ensimmäistä kertaa: valmis keittiö -  päivänvalossa ja kokonaisuudessaan. Ehkäpä listaan voi lisätä  myös termin "siivottuna" :)
Smegin tiskipöytää en vaihtaisi mihinkään: 2 extrasyvää allasta ovat vieneet rakkauteni. Kun näihin altaisiin on tottunut, ei ole paluuta "normaali syvysiin" altaisiin. Mahtavat! Tiskikone lähtee heti vaihtoon, kunhan budjetista löytyy tiskikoneen kokoinen lovi. Omat astiani ovat juurikin hassunkokoiset, jotta koneen kapasitettia voisi hyödyntää hyvin. Lautasia voin esimerkiksi pestä vain 4 kerrallaan, kun korkeus ei koneessa riitä. Ärsyttävää!


Kokkauspaikka ikkunan edessä - loistava ratkaisu!


Nämä syötävän herkulliset reseptikirjat ostin Saksan reissulta. Pääseehän yhdistelemään kielitaidon kehittämisen ja kokkailun. Kirjat suljetaan satiinisin rusettinauhoin - tällaisia keittokirjoja olisi ihana viedä lahjaksi, kun ovat jo itsessään niin kauniita.Herb:ie jäi äidillä "kesätelakalla" ja päätin testailla vekotinta. Testailujen perusteella, ainakin tässä vaiheessa, sanoisin, että "hauska väkkärä, mutta ei kuitenkaan ehkä sitä, mitä odotin". Minkälaisia kokemuksia teillä on näistä "yrtinkasvatuslaitteista"?


PS. Muistakaa osallistua linkkibileisiin! Klikkaa itsesi mukaan

4 kommenttia:

 1. Hieno ja tilava keittiö! Paljon tasotilaa. Meilläkin tulee ja tykkään kyllä. Tämän hetkisessä tuvassa sitä ei juuri ole ja ne vähät on sitten tavaraa täynnä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tasotilan paljous on mahtavaa, varsinkin kokkaillessa. Ollut ihana muutos edellisen talon keittiöön verrattuna.

   Poista
 2. Hei,

  eikö tuohon saisi mainiosti saarekkeen? Minusta jää liikaa tyhjä tilaa keskelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieman saarekesuunnitelmia on ollut, mutta loppujen lopuksi saareekkeesta ei saisi kovin isoa (jotta nykyiset laatikot, jääkaappi, tiskone ym. mahtuu vielä aukeamaan). Alunperin keittiössä on ollut tuossa keskellä edellisillä asukkailla ruokapöytä, mutta minulle ruokapöytä siirtyi leivinuunin ja ikkunan väliin. Toisaalta saareke olisi mukava, mutta myös "tyhjillään" keittiö on vaikuttava. Katsotaan tuleeko saareke aikanaan, kenties.

   Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff