torstai 19. heinäkuuta 2012

Asuntomessut 2012: jotakin uutta saunaelämään

3 kommenttia:
 
En ole lainkaan saunaihminen, myönnettäköön. Tuskin siis unelmieni talossa tullaan ikinä näkemään saunaosastoa kaiken maailman hilavitkuttimilla. Asuntomessujakin on jo tullut kierrettyä sen verran monet, että voisi jopa sanoa, että saunat on jo nähty - myöskään saunakuvia ei kovin montaa yleensä kameraan kerry samaisesta syystä. Tämän vuoden messuilla oli kuitenkin jotakin piristävää uutta ilmettä  kohteessa 20 (Estelle), joka sai pysähtymään ja ottamaan useammankin kuvan.

Ensimmäisenä saunassa viehätti vaaleus, joka oli saatu aikaan käyttämällä Tikkurilan Supi-saunatuotteita. Se uusi juju löytyi kuitenkin lauteiden muotoilusta. Tämä mallisto on uudenuutukainen, joka esiteltiin ensimmäistä kertaa asuntomessuilla. Lisäksi lauteille johtavat portaat ovat hauskasti epäsymmetriset - käytännölliset pieneenkin tilaan ja mielenkiintoa luovat. Sauna on Karava Saunan tekemä. Lisätietoja heidän saunamallistosta löytyy heidän nettisivuiltaan. Saahan sitä kai olla myös pikkuriikkisen ylpeä, sillä yritys toimii entisessä kotikunnassani. Näin yrittäjänä, itseäni aina ilahduttaa suuresti paikallinen osaaminen.





Uuden laudemallin juju on lauteen muotoilussa.




Myös kohteen pukuhuoneen kalustus on Karava Saunan käsialaa. Täytyy myöntää, että tämän kohteen myötä minäkin jo alan pitää puusta! Koskakohan ne lehmät lentää?


3 kommenttia:

  1. Tätä samaa saunaa ihailin minäkin -upea!

    VastaaPoista
  2. Olikos jokin juju lauteiden alle pääsyssä... esim. siivoamiseen?

    Aivan mahtavan näkönen "näköalasauna" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä huomio Anne, usein ulkonäköasiat voivat mennä käytännöllisyyden edelle. Ja tuo käytännöllisyys on mielestäni erittäin tärkeää oikeassa arjen elämässä.

      Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff