perjantai 27. heinäkuuta 2012

Ensimmäinen varastettu idea asuntomessuilta

6 kommenttia:
 
Ensinnäkin - jälleen kerran täytyy onnitella itseään, että olohuoneeseeni asennettiin galleriakiskot! On mahtavaa, että saa rauhassa muuttaa mieltänsä liiankin usein sen suhteen, mitä haluaa seinillänsä katsoa. No toisaalta, hankintoja seinälle tulee tietenkin tehtyä useammin.

Tällä kertaa seinälle päätyi Asuntomessujen Villa Ilon (kohde 26) ja Ikea Family-tarjouksen yhteisinspiroimana pyöreitä peilejä. Ikean pyöreät 55cm peilit ovat vielä heinäkuun loppuun asti tarjouksessa 9,95€ /kpl (norm. 19,95€).


KOHDE 26, Villa Ilo

Yksi inspiraation lähde: pyöreiden peilien taustat ovat valaistu.


Ikean Kolja-peilit ripustetaan normaalisti paketissa tulevien seinäänkiinnitettävien pidikkeiden varaan. Koska seinään en halunnut jälkiä ja halusin hyödyntää galleriakiskokiinnitystä, ostin lasiliikkeestä lisävarustelua. Isojen "koukkulappujen" takapuolella on tarrapinta, jonka avulla lappu kiinnitetään.Ja loppu tulos  olohuoneessani: Asetelmassa on 3 kpl 55cm peiliä ja yksi 75cm peili.
Seinän uuden peilitaiteen hinnaksi tuli yhteensä 65,80€ (peilit 49,80€ + koukkulaput 16€). Vaihtelu virkistää!


6 kommenttia:

 1. Ihana!!
  Olen vasta törmännyt blogiisi. Tyylisi vaikuttaa niin minunlaiselta...ihanaa! Mielellään seuraan vastedeskin.
  Mikäs lattia teillä on ? On todella näyttävän näköinen...tykkään.
  -Kapu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimästi tervetuloa seurailemaan! Talossa on Paradorin laminaatit: keskikerroksessa mustaa marmoria ja ala- ja yläkerrassa valkoista.

   Poista
 2. Hieno! Kyllä tuo kisko-systeemi kuulostaa tosi hyvälle.hmm... onko yleensä miten arvokkaita hankintahinnaltaan?
  Palaten jo vähän vanhempaan postaukseesi varjostimista: Ihastuin lampunvarjostin tuunauksestasi(ne suloiset kermakakut) ja mieli tekisi itsekin kokeilla, mutta en edelleenkään ymmärtänyt tekniikkaa kuinka nauha kieputellaan ja laitetaanko liimaa tippoina sinnetänne vai joku alue kerrallaan...olisiko vielä ollut lisää vinkkejä?Kuvia olen katsellut monesti, mut ei auennut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! "Kevyempiä" versioita saa rautakaupoista parilla kympillä. Omat kiskoni ovat Newlyn. Ainakin Kehystys Nyströmin nettiverkkokaupasta löytyy tarkempia hintoja. Vaikka hintaa jonkun verran kertyy kaikkine tarvikkeineen, ovat olleet jokaisen euron arvoiset.

   Lampunvarjostimien teosta: Toivottavasti osaan edes hieman antaa lisätarkennusta. Liimaa laitoin yleensä sellaisen "viivan", pelkät tipat voisi olla hieman liian vähän. Kun tuota liimaa on reilusti, saa nauhaa rypytetty vielä hieman enemmän paremmin kohdalle "liuttamalla" liiman avulla (siis kun liima ei ole ehtinyt kuivua). Yleensä liimaa laitoin noin 5-10cm alueelle ja siihen sitten nauhaa rypytin. Nauha on koko ajan samoin päin, eli akselinsa ympäri nauhaa ei tarvitse kieputtaa. Ehkäpä nauhan asettelussa auttaa, kun pohtii, että se on ikäänkuin käärme, joka luikertelee S-mutkilla. Ehkäpä tästä postauksesta näkee parhaiten tuota kiemurtelua. Ja kysy vaan lisää ohjeita, jos tarvitset.
   http://talojajatoiveita.blogspot.fi/2011/12/taas-tuunasin-varjostimen.html

   Poista
 3. Hei,

  Eksyin sivulle vasta nyt, aivan mahtavan näköinen peili asetelma. Mistä ostit nuo koukkulaput? En löytänyt netistä mistään.

  T. Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Heidi! Ostin "laput" AKi-Lasista Tampereelta. Varmasti laittavat postissakin tulemaan tarvittaessa. Hyvää ja nopeaa palvelua siellä yleensä. Tilasin juuri sieltä yhden tasolasin, ja siitä syystä tiedän, että ovat ensi viikon lomilla. Tällä viikolla kun vielä soittelet, saat laput nopeasti perille, uskoisin. http://www.aki-lasi.fi/

   Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff