maanantai 23. heinäkuuta 2012

Asuntomessut 2012: Käy sisään!

1 kommentti:
 
Ensivaikutelman talosta luo julkisivu. Lisäksi myös sisäänkäynti määrittää koko talon tunnelmaa. Sisäänkäynti aloittaa talon tarinan kerronnan, jota sisustus sisällä jatkaa. Tässä muutamia omia suosikkejani tämän vuoden asuntomessujen sisäänkäynneistä.

KOHDE 14 Lammi-Kivitalo Villa Hesse

Liuskekivi on itselleni mieluisa materiaali, erityisesti "laattamuodossa" suorakaiteena. Kohteessa 14 liuskekiveä on käytetty sekä muureissa että portaissa. Näyttävät liuskekivisisäänkäynnit löytyvät myös Jämerä Loft -kohteista.


KOHDE 20 Estelle

Kaunis näkymä: mielenkiintoisia ikkunoita yhdistettynä valkoiseen ja mustaan julkisivuun. Etupihan kruunaa näyttävä istutusallas. Jotakin juuri tällaista voitaisiin nähdä omassa unelmieni talossa.


Tumma ovi valkoisen seinän ympäröimänä on kuin piste iin päälle.


KOHDE 26 Lammi-Kivitalo Villa Ilo

Villa Ilossakin yhdistyi valkoinen ja musta. Tämä näyttävä "kakkossisääkäynti" sijaitsi takapihalla. Selkeälinjaista ja vaikuttavaa - kyllä!KOHDE 27

Oman suosikkisisäänkäyntitittelin taisi täpärästi viedä kohteelta 20 kohde 27 Aeroc-kivitalo Louhi. Tumma sisäänkäynti ja valkoinen istutusmuuri saa suoraan sanoen kuolan valumaan.


Eniten Louhen sisäänkäynnissä rakastuin kuitenkin oviaukon ympärillä olevaan laatoitukseen. Musta vaakaikkunoitu ovi on myös juuri omaan makuuni.KOHDE 38 Tervakukka

Kohde 38 yllättää kaiverretuilla kuvioilla. Mielestäni tämä on hieno, uudenlainen ratkaisu, joka varmasti ihastuttaa. Julkisivu on tehty asuntomessusivujen tietojen mukaan Cembrit Metro -levyistä, joihin on tehtaalla tehty kaiverrukset.  


1 kommentti:

  1. Kohteen 38 Tervakukan kaiverruksien inspiraationa on ollut ornamentti, joka oli yksi Suomen partiolaisten Kilke 2010 suurleirin graafisesta ilmeestä. http://www.kilke.fi/sites/default/files/kilke_wallpaper_glowing-leaves-1_1600x1200.jpg Talon asukit ovat siis partiolaisia.

    VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff