tiistai 3. heinäkuuta 2012

Maailmanmatkaaja ja metsämies:olohuoneen seinät valmiina

4 kommenttia:
 
Remontti alkaa vanhemmillani lähentyä jo loppuaan - tai siis nyt olemme ainakin lähempänä loppua kuin alkua :) Olohuoneen seinät ovat nyt valmiit! Alun empimisestä huolimatta, nämä "kullanhohtoiset" tapetit toimivat tilassa erinomaisesti.

Ajankohtaisia projekteja ovat vielä mm. TV-tasojen ja piipun maalaus sekä tietenkin valaisimien ja sohvan valinta (+tietenkin muut sisustustarvikkeet). Sohvan kanssa käymme edelleenkin sisäistä debattia: välillä hairahdamme ulkonäkölinjalle, vaikka ensisijaisesti sohvalla tulee olla hyvä köllötellä. Onneksi sentään ruokahuoneen tuolit saimme valittua eilen. Edes jotakin pois päätöslistalta.

 
Antiikkinurkkaukseen valitsimme Clarke & Clarken Globetrotter-tapetin. Täytyy melkein myöntää rakastavansa tuota tapettia. Se on samalla sivistynyt, mutta myös leikkisä ja hullunkurinen. Lisäksi tuo matka-teema sopii hyvin vanhemmilleni. Tapetti kertoo tarinan ja se yllättää, kun sitä katsoo lähempää. Kaukaa katsottuna se on kuitenkin hillitty.
Telkka/oleskelupäätyyn tapetoimme Fionan Light & Bright-sarjan puukuviosta tapettia. TV-seinä maalattiin Tikkurilan Mantteli-sävyllä.
Ihanaa päästä kohta sisustelemaan! Toki sohvaa varmaankin saamme odottaa 2-3 kuukautta, höh, siis heti kun sen vaan ensin saisimme valittua ; )

4 kommenttia:

 1. Upeita tapetteja! Ihailen blogiasi ja sisustustyyliäsi :) miten saitte tapetit hyvin kohdistettua, oliko useampi henki tekemässä, kokemusta paljon tms? Itse koen tapetoinnin niin hankalaksi että välttelen sitä viimeiseen pisaraan asti..:/ :helinä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Tapetointi näiden tapettien kanssa oli helppoa. Kahden ihmisen voimin tapetoimme. Suosittelen siis kaveria mukaan avuksi. Oma tapetointikokemus alkoi juurikin kyseisestä remontista, joten näköjään ilman kokemustakin ne tapetit seinään sai :)Kun ostaa laadukkaan suoraan seinään laitettavan tapetin, on tapetointi helpompaa kuin uskoisikaan. Ei siis hankalaa lainkaan! Rohkeasti kokeilemaan!

   Poista
 2. Ihana blogi! Satuin ihan sattuman kauppaa tänne, olen etsinyt itselleni olohuoneen tapettia kissojen ja koirien kanssa enkä ole mieltynyt mihinkään. Nyt löysin jo ainakin 2 aivan ihanaa tapettia blogistasi, tuhat kiitosta! :) Tuo Globetrotter on aivan ihana! Mistä hankitte sen, tilasitteko netin kautta vai jostain liikkeestä, mietin mistä saisin tilattua mallipalan itselleni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sofia! Mukavaa, että eksyit tänne! Tervetuloa lueskelemaan toistekin! K-Raudassa oli tapettikirja, josta tuo Globetrotter löytyi - voisikohan siis olla K-Rautojen valikoimissa ympäri Suomen? Itse tilasin tapetin Englannista. Jos laitat minulle meilillä tietosi, voisin katsoa jäikö tapettia sen verren, että voisin postissa palan laittaa malliksi.

   Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff