tiistai 20. marraskuuta 2012

Karannut mopo: Joulu tulloo

9 kommenttia:
 
En kyllä voi uskoa tätä itsestäni! Niinkuin olen kaikille vannonut, etten tähän joulukrääsähamstraamiseen lähde mukaan. Niinhän siinä sitten kävi, että mopo karkasi käsistä jo marraskuun puolella. Tuli hankittua tällainen ihana höyhenblingblinglintunen. No jospa lupaan olla ostamatta enää lisää joulukrääsää - tai no ainakin jonkun valohässäkän tai kynttelikön saan ostaa :)

Nyt sitten pitäisikin suunnata vanhemmilleni tapetointipuuhiin. Keittiöremontti etenee - hitaasti, mutta varmasti.











9 kommenttia:

  1. Ihana! Tälläisiä juuri eilen hypistelin Stockalla... Jotenkin tuo on ihan "sun näköinen". Siis et näytä linnulta, mutta you know what i mean :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No olenhan mäkin aikasmoinen tipu, hah =D Viime vuonna ostin pari pienempää lintusta. Nyt tämä isompikin oli pakko saada. Timangit ja kikkurat höyhenet kruunaa luksustunteen.

      Poista
  2. Tää on niin ihana <3 , minäkin oon aatellu ostaa ja pari kertaa hypistelly. Mulla on ennestään sellaiset pienet hopeanväriset höyhenpyrstöillä :)

    VastaaPoista
  3. No eihän se jouluvarustelu niin ''syntiä'' ole, kunhan ei mahdottomia summia palkastaan lohkaise :) Netti on muuten pullollaan ideoita itse tehtäviin joulukoristeisiin, ne ovat varmaankin seuraavan kuukauden aihe useissa blogeissa.

    Kiva että joulu tulee, kun minäkin pääsen laittamaan joulu-aiheisia päivityksiä blogiini :)

    P.S. Mahtava blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervehdys! Toivottavasti mielenkiintoista luettavaa löytyy jatkossakin.

      Kyllähän jouluun saa pikkasen panostaa. Itselläni on vaan tupannut käymään niin, että ennen joulua ostan uusia koristeita ja sitten jouluna koristelaatikoita avatessa huomaa "ai mulla oli tällasetkin, nämähän on vielä käyttämättömät" :)

      PS. Jouluaiheisia DIY-vinkkejä löydät myös Facebook-sivustoltani. Jospa siellä olisi joku idea, jota voit vaikka kehittää vieläkin paremmaksi.

      Poista
  4. ihana tipunen :) Mihin aiot tuon laittaa? Iteki katoin ton tyylistä Prismassa ja mietiskelin, että mihin tuon laittaisi, enkä keksinyt muuta paikkaa kuin kuusen. ja kun meillä valkoiset kuuset, niin taitaa vähän tuollainen hukkua sinne eikä sen upeus pääse kunnolla esille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämän ostin juurikin Prismasta. Joulukuuseen tipi lennähtää. Tarkoitus olisi hakea kuusi "omasta metästä". Eiköhän tuo valkoinen lintu käy myös valkoiseen kuuseen. Ei tietenkään ns. hyppää silmille, mutta uskoisin, että sopii kauniisti.Voihan tipin laittaa myös pöytäasetelmaan tai kiinnittää kranssiin. Pienemmistä linnuista kuusessa löytyy kuvia täältä http://talojajatoiveita.blogspot.fi/2011/12/joulukuusen-kommellukset.html

      Poista
  5. Ihana tirpunen! Ja kiva huomata että jollain muullakin karkaa mopedi näin joulun alla...lupauksita huolimatta :)

    VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff