keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Saunavieraat tervetuloa - hetki vielä

9 kommenttia:
 
Perjantaina luokseni on tulossa ensimmäistä kertaa ystäviäni kyläilemään isommalla laumalla. Tarkoitus olisi myös saunakin illan aikana lämmittää. Spa-tunnelmaa voisi luoda ainakin kynttilöillä. Mitähän muuta kivaa extraa & hemmottelua voisi saunomisen yhteyteen keksiä. Hyviä vinkkejä?
9 kommenttia:

 1. No laitat tietty kauniiseen lasikannuun jotain hedelmäsmoothieta, jota voi nauttia esim. snapsilasillisen verran. Vaikkapa jotakin mango-kiwi mössöä. Ihan vaan teharilla teet ja laitat lirauksen jotakin tuoremehua sinne sekaan. ja kurkun viipaleet lautaselle, niin jokainen voi laittaa kurkkunaamion saunoessa. Katat nekin nätisti jollekin ihanalle tarjottimelle.

  Laitat levyltä soimaan jotain tunnelmallista musiikkia.

  Aaah..ja nyt mua harmittaa, kun en ole näissä bileissä mukana. Mutta tulen sittten toisella kertaa ;)

  VastaaPoista
 2. Varsinaisesta asiasta poiketen, miten saat tuon tummanharmaan/mustan laattalattian pysymään puhtaana?! Eli siis noin tummana kuin kuvassa? Meillä suunnilleen samaa sävyä, mutta aina siihen jää kalkkijäämiä eli sellaisia ärsyttäviä vaaleita raitoja. Vaikka kuinka lastaa ym niin saumakohtiin erityisesti jää. Olisko hyviä vinkkejä?:) Kiitos :)

  Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Heli!
   Vastaus kysymykseesi: en mitenkään :) Lattia on kuvassa märkä, siksi se näyttää tummalta. Itsekin on tarkoitus poppakonsteja yrittää käyttää. Höyrypesu ja Cillit Bang eivät auttaneet. Pitänee testata vielä etikkaa. Laattaliikkeistä kuulemma saa myös jotain kalkinpoistoainetta. Kaippa sellainen pitää ostaa, jos etikkakylpy ei auta.

   Poista
 3. Eikö spa-iltaan sovi myös esim. Saunahunaja tai jokin naamio iholle? Itse tykkään sellaisia käyttää.

  VastaaPoista
 4. Mulla oli suuria ongelmia saada rakennuspöly mustasta laattasaumasta irti. Laattaliikkeen kautta sain suosituksen seuraavista työvälineistä:

  Scotch-Briten musta karkea hankaustyynyä
  Litokol Nuovan pesutyynusetin kahva
  Solmaster RKL -Bio pesuaine

  Tässä vielä hinnatkin:
  Musta tyyny on 8 €/kpl
  RKL-Bio 8 on 13 €/L
  Litokol pesutyynysetti kahva 13 €/kpl

  Noilla välineillä sain saumat mustiksi, vaati kyllä melkoista hankaamista. Ehkä laatoista lähtee helpommin, saumat kun on tuolla "syvemmällä". Tuo pesuaine pitäisi toimia myös kalkkijäämiin.

  Saunailtaan idea: erilaisia naamioita (valmiita) tai sitten hunajaa, jogurttia, kurkkua jne. joista jokainen voi miksata oman naamion.

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa kivalle :=)
  Naamiot ja kourinnat on aina kivoja :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos ja kiva huomata, että muutkin kärsii samasta asiasta, pitää aloittaa taas taistelu kalkkia vastaan :)

  Itse laitoin saunavierailleni saunaan astian, jossa oli jäitä ja erilaisia saunajuomia, alkoholillisia ja holittomia. Sitten laitoin pari kaunista pesuvatia ja niihin jalkakylvyt - esim. pariskunta voi käyttää samaa vatia. Saunahunaja ja -tuoksut ovat myös ehdottomia saunassamme. Naamiot on kivoja, jos tulee välillä jäähdyttelemään, ja siihen sopii kaveriksi just nuo muidenkin ehdottamat smoothiet ym. :)

  Heli

  VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff