perjantai 16. marraskuuta 2012

Tiskipöydän arjen apurit

2 kommenttia:
 
Ihanaa - perjantai! Ostaessani Smegin altaan kuolasin myös sarjaan kuuluvaa Smegin lävikköä. Hintaa tosin oli noin 140 euroa, joten ainakaan omat tulot eivät antaneet myöden tuhlata tuollaista summaa keittiön kilpavarusteluun. Tyydyinkin sitten aluksi Ikean Bolholmenin muoviseen lävikköön. Muutama kuukausi sitten bongasin tämän Ikean Bredskär -lävikön "Ikean iltakävelylläni". Pitihän se napata mukaan - rakkautta ensisilmäyksellä.

Läviköt ovat  loistavia apulaisia esimerkiksi hedelmien ja vihannesten pesuun & kuorimiseen sekä tiskeille kuten ruokailuvälineille. Kaiken lisäksi lävikköjen puhdistus onnistuu tiskikoneessa. Bredskär on mielestäni niin komia, että pidänkin sitä paikoillaan vakituisesti. Ja hintakaan, 19,99€,  ei rankaissut niin paljon kuin Smegin oma alkuperäinen lävikkö olisi. Suosittelen lävikköjä apulaisiksi teidänkin keittiöön, arjen pieniä helpottajia!

 



2 kommenttia:

  1. Meillä on vanhassa kodissa tuollanen, ja olisin sen mukaani ottanut, mutta se oli liian pieni meidän uuteen altaaseen. Pitääpä kattoa Ikean sivuilta jos tuo kävisi mitoiltaan.
    Se on tosiaan näppärä esim. perunoita kuoriessa :)

    VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff