torstai 22. marraskuuta 2012

Keittiöremonttia vol.4: Tapettihuijaus

Ei kommentteja:
 
Lasikuitutapetti on kyllä itse pirun keksimä juttu. Koska totesimme muita huoneita remontoidessa, että tuon lasikuitutapetin irroittaminen ja seinän tasoitus tapetin jäljiltä on tuskaa, päädyimme toisenlaiseen ratkaisuun. Myöskään tasoitetapettiin emme lähteneet, sillä sitten olisi pitänyt kuitenkin heilua telan kanssa pitkin keittiötä. Helppo, nopea ja siisti tapa olikin kaikille mieleen, vaikka "jälki" ei olekaan niin loistavaa kuin pitkän kaavan kautta. 

Teimme tapetointihuijauksen. Tapetoimme paksua metallihohtovalkoista Voca Moods -tapettia seinäliiman avulla lasikuitutapetin päälle. Valmista pintaa kerralla. Jonkin verran lasikuitutapetti näkyy tapetin läpi joissakin kohdin, mutta tapetin oma kolmiulotteinen pinta häivyttää kuviota. Uusi ja raikas ilme syntyi nopeasti. Juuri  hyvä tapa meille, jotka ovat jo saaneet remonttiähkyn. Lisäksi sotkua ei syntynyt. Tämä on tietenkin plussaa, sillä keittiö on koko ajan ollut käytössä remontista huolimatta. 

Tilannekatsaus keittiöremontissa on nyt pääpiirteittäin se, että sokkelit pitää asentaa, uudet tasot saapuvat ensi viikolla, liesituuletin tulee jo toivon mukaan tällä viikolla ja listoituksia on aloitettu. Välitila odottaa vielä jotakin ratkaisua. Äiti hieman haaveilee peilisestä välitilasta, mutta taitaa olla hieman hankala pitää puhtaana. Uusien työtasojen jälkeen pitää vielä asentaa tiskiallas ja uusi liesitaso. Loppusuoralla - kuluneella motolla - hitaasti mutta varmasti.

Tapetointihuijaus
Kylmiön nurkkaus tapetoitiin samalla tapetilla kuin ruokailuhuone.  Muut seinät tapetoitiin valkoisella  Voca Moods -tapettila.
 

 
Vanhaa jääkaappi+pakastimet-rivistöä raikastetaan vaihtamalla pelkkä päädyn peitelevy korkeakiiltovalkoiseksi.


Yksi ratkaistava pulma on vielä uusi integroitava jääkaappi. Jääkaappien integroinnit kun tapahtuvat nykypäivänä hieman eri malliin kuin vuonna 1990. Vanhan etulevyn pitäisi sopia sekä uuden jääkaapin mahduttava vanhaan aukkoon. Saas katsoa kuinka käy.

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff