torstai 15. marraskuuta 2012

Autiolla saarekkeella

6 kommenttia:
 
Saarekehaaveni ovat vihdoin ja viimein notkahtaneet eteenpäin. Tosin suunnitelmia piti hieman viilailla eli alkuperäinen idea ei sitten aivan toiminutkaan. Tällaisessa vaiheessa projekti on nyt. 

Alunperin halusin saarekkeen toisin päin, mutta sitten olisikin tullut liian ahdasta. Siispä asemointi muuttui. Runkot ja etusarjat ovat Ikeasta. Kokoaminen on vielä hieman kesken. Koska saarekkeelle oli ajateltu myös baarijakkarahengailumahdollisuus, tulee saarekkeen taso olemaan hieman erilainen ja tilaasäästävästi myös liikuteltava. Tästä lisää kunhan projekti etenee. Tällä hetkellä tason virkaa toimittaa Ikean Vika Amon työpöydän levy, jolle on myös luvassa "rooli" eräässä käynnissä olevassa ongelmanratkaisussa.

Ideat saarekeprojektin loppuunsaattamiseksi ovat loistavia - kunhan ne vaan toimisivat käytännössä ja joku ne toteuttaisi :)

6 kommenttia:

 1. Saako esittää tyhmän kysymyksen? :) kerropa tuosta kaunottaresta tossa lieden yläpuolella, onks se valaisin vai liesituuletin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei lainkaan tyhmä kysymys! Vastaus on sekä että :) Tuo on Elican Victoria-liesituuletin. Liesituulettimessa on myös "lasikristallikuvun" takana polttimoita, joten se toimii myös valaisimena.

   Poista
  2. vielä lisäkysymys, miten tuo liesituuletin toimii? mihin se imee ne huurut kun poistoputkea ei näy?

   Poista
  3. Liesituulettimessa on aktiivihiilisuodatin eli poistoputkea ei tarvita. Luonnollisestikaan tuo ei ole niin tehokas kuin hormiversiot, mutta tämä malli sopi hyvin remonttikohteeseen ja ikkunan eteen.

   Poista
  4. Tuo on todella upea! Kuinkahan usein sitä suodatinta täytyy vaihtaa/huoltaa?

   Poista
  5. Tuossa mallissa pitäisi olla merkkivaloilmaisin, joka kertoo, koska suodattimet pitää vaihtaa. Mielestäni itselläni tuo merkkivalo ei ole aktiivihiilisuodattimien kohdalla vielä palanut. Rasvasuodattimia olen putsannut pari kertaa vuoden aikana, sillä kokkailen keskimääräistä harvemmin.

   Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff