maanantai 30. toukokuuta 2011

Pukuhuoneen luonnonkiviseinä

Ei kommentteja:
 
Viikonloppuna vihdoin ja viimein tuli pukuhuoneen luonnonkivimosaiikkiseinä saumattua. Se olikin sitten ensimmäinen kerta, kun olen saumannut. Täytyy myöntää, että meni kohtuullisen hyvin. Toki luonnonkivimosaiikki ei ole helpoin kohde aloittaa "harjoittelu". Loppujen lopuksi seinästä tuli kuitenkin ihan hyvä. Ja se on alusta loppuun asti itse tehty - laatoitettu ja saumattu.

Laatoitus tehtiin Mapein Ultramastic liimalaastilla. Kivet ovat Bauhausin valikoimista. Saumausaineena käytettiin Mapein Ultracolor Plussaa, sävynä 114 eli tumman harmaa. ´Kiven ja sauman väri sopii kauniisti valkoisten seinäpaneelien kanssa. Paneelit käsiteltiin kahteen kertaan Tikkurilan Helmi-kalustemaalilla.

Ennen paneelit olivat puunvärisiä ja luonnonkiviseinän tilalla oli valkoiseksi maalattu tiiliseinä. Lisäksi pukuhuoneen oviaukkoa isonnettin remontin yhteydessä 90 senttiseksi.

Nyt sitten listat paikoilleen ja pääsee sisustushommiin. Kiviseinälle tulee matala kaapisto peittämään tuon valokuitukoneiston ja samalla saa aikaan hyvän laskutason & hieman säilytystilaa. Tason päälle tulee iso peili ja sen kummallekin puolelle roikkuvat valaisimet.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff