torstai 26. toukokuuta 2011

Listoja, valaisimia ja jotakin muutakin

Ei kommentteja:
 
Taas on työt menneet eteenpäin. Eilen illalla asennettiin myös kivitaso, mutta siitä en vielä ehtinyt ottamaan kuvia. Teen siitä siis oman postauksen.

Nyt lattian asennus jatkuu ja listoja on tuotu kilometrikaupalla raksalle. Tänään pitäisi hakea vielä puuttuvat kattolistat.

Huomisen teemana on ison kattovalaisimen asennus kattoon. Siihen sitten tarvitaankin kolme miestä ja hieman myös onnea, jotta se siellä katossa ylhäällä pysyy. Lisäksi jostakin pitäisi metsästää ne 70 polttimoa. Verkkokaupassa näytti olevan tarjolla hyvä led-vaihtoehto.

Talolla pitäisi myös siivota (taas), kunhan vain ehtisi. Listojen sahaamisesta tullutta putua on PALJON joka paikassa.


Esimakua listoituksesta: kaikki listat ovat mahdollisimman simppeleitä. Peitelistat ja lattialistat ovat "listavalkoisia". Kattolistat puhtaanvalkoisia - sopii paremmin maalatun katon väriin. Olisin halunnet edetä kapeammilla peitelistoilla ja kattolistoilla, mutta kun taloa ei tehty alusta asti (vaan remontoitiin), niin väkisin ilmaantu paikkoja joissa tarvitaan leveämpiä listoja.


Tekninen tila, tai siis tuleva eteinen, ei ole enää romuvarasto. Lattiat odottelee laatoitusta. Sitten pääseekin asentamaan säilytyskalusteet, jotta tilan jokainen "kolo" tulee mahdollisimman hyvin hyötykäyttöön. Lisäksi tilaan tulee myös käsienpesuallas.



Remontin yhteydessä teknisen tilan katto vaihdettiin paneelikatoksi. Samalla upotettiin kolme halogeenispottia kattoon.


Eilen myös keskikerroksen vessan spotit löysivät paikkansa. Vessaan tulee nyt kolmea erilaista "valaisin"-vaihtoehtoa: spotit x 4, mahdollinen kattovalaisin ja peilikaappien valaistus.


Postauksen loppuhuipennus vai pitäisikö sanoa loppuHUIMAUS! Rakennustelineiden ylin porras on reilun 4 metrin korkeudella. Mua ei tuonne saisi ihan suosiolla. Taitaa kuitenkin yläikkunoiden pesu jäädä mun huoleksi eli eiköhän tuonne pidä kavuta sangon kanssa. Ahdistaa jo valmiiksi, kun en tunnista itsessäni sisäistä apinaa.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff