torstai 26. toukokuuta 2011

Keittiön kivitasot ja SMEGin allas

2 kommenttia:
 
Tässä lupaamiani kuvia keittiön kivitasoista. Tasot siis tulivat Diapolilta ja laatuna oli "Absolut black leather finish", jossa nimensä mukaisesti hieman nahkamainen ja mattamainen pinta. On enemmän mieluinen kuin kiiltävä kivipinta. Ja osuu kuin nenä päähän valitsemani laminaattilattian kanssa :) Jo on komiat! Hintaa tasoille tuli reippaat 3100 euroa. Kirpaisi, mutta eiköhän ollut hintansa väärtti.

Altaan kuvista näkee tason lähempää. Allas on SMEGin LQ 166DF. I'm in love! Suomessa altaan hinta liikkuu 1500 euron tietämissä. Itse tilasin altaan ulkomailta, jolloin muutaman satasen säästin.

Nyt vaan innolla odotan, että saa mun liesituulettimen paikalleen! Lattian jälkeen kokonaisuus onkin sitten jo kasassa.Altaassa on kaksi isoa allasta sekä valutustaso.


Altaat ovat kulmikkaat ja keskivertoallasta huomattavasti syvemmät. Hana kiinnitetään altaaseen.2 kommenttia:

  1. Anonyymi: En enää muista paikkaa... Joka tapauksessa Ebayn kautta tein tilauksen. Sinne siis kannattaa suunnistaa tekemään hintavertailua. En edes enää muista tuliko allas Saksasta vai Italiasta, mutta tosiaan Ebay.de-kautta löysin. Allastason suuri plussa on sen suuret, syvät altaat+++ Miinuksena on, että allas tahraantuu helposti. Silti en noita isoja altaita vaihtaisi pois.

    VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff