tiistai 31. toukokuuta 2011

Kukkia maanantain iloksi - Tarvitsen maljakon

Ei kommentteja:
 
Rakastan kukkia! Jos aina ehtisi ja eikä budjetillakaan olisi niin väliä, kotonani olisi aina leikkokukkia maljakoissa. Sain ihanan kukkakimpun maanantain iloksi eilen. Väritkin oli oikein osuvia: lempparivärejäni ja sopivat mainiosti olohuoneen sisustukseen. En ennen ollutkaan nähnyt tuota isoa "töttörömäistä" kukkaa käytettävän kimpuissa. Muistan joskus ostaneeni samanlaisen kasvin Ikeasta nimellä "Kardemumma". Eipä taida kuitenkaan olla kukan ihan oikea nimitys. 



Maljakot ovat tuottaneet hieman päänvaivaa. Tällä hetkellä itselläni on kapea pieni kristallimaljakko (jossa eilen saamani kukat ovat), noin 50cm korkea iso kristallivaasi sekä Ikean maljakko (alimmaisessa kuvassa). En tunnu löytävän omaan makuun sopivaa maljakkoa/vaasia, joka olisi myös sopiva monentyylisille kimpuille. Mallillisesti tuo Ikean vaasi on aika hyvä, suuaukko saisi vain olla hieman pienempi ja vaasi yleisesti ottaen hieman sirompi. Maljakko voisi olla myös vanha ja käytetty, esimerkiksi suomalaista lasia 1960- tai 1970-luvulta.


Olen haaveillut Jukka Rintalan Kaisla -maljakosta, mutta en ole päässyt vielä mihinkään sellaiseen "livenä" tutustumaan. (kuva www.muurla.com)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff