perjantai 27. toukokuuta 2011

"Käärmeenpesä" olohuoneessa - valaisin asennettu

Ei kommentteja:
 
En voi ola heti hehkuttamatta olohuoneen kattoon tullutta valaisinta!!! Saimme sen tänään kattoon. Se on vaan niin hieno! Sähkäri kuvaili valaisinta käärmeenpesäksi, sillä jokainen polttimo sijaitsee oman lonkeronsa päässä. Kaiken kaikkiaan lamppuja on valaisimessa 70 kpl. Led-polttimot löytyivät sopuhintaan Verkkokaupasta. Ensin sähkärin kanssa pohdimme, saadaanko ledeillä tarpeeksi valotehoa, mutta ovat kyllä yllättävän kirkkaat.

Kolme miestä tarvittiin, jotta valaisin saatiin pungerrettua kattoon. Sen jälkeen minunkin piti kiivetä telineille asettelemaan lonkeroita. En juuri alas viitsinyt katsella! Valaisimen alaosan lonkerot on vielä asettelematta. Ne saa laitettua vielä alemmaltakin telineen tasolta tai isoilta tikkailta. Ylhäälle ei sitten enää pääsekään, ellei telineitä koroteta uudestaan.

Taidan illan pimetessä mennä talolle istuskelemaan olohuoneeseen ja tuijottamaan valaisinta. Ehkä pitää ottaa viinipullo ja makuupussi matkaan. Ihanaa, että pala palalta alkaa valmis kokonaisuus hahmottua (vaikka valmistuminen on vielä muutaman viikon päässä). Olen rakastanut, myös tähän valaisimeen! Alkaa olle paljon rakkautta ilmassa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff