maanantai 9. toukokuuta 2011

Puolivalmis keittiö

Ei kommentteja:
 
Aamupäivä kului ostoksilla: laminaatteja, tapetteja, lisää maalia, WC-pönttö, ovia jne. Nopeasti ne eurot katoavat lompakosta, kun ostoksille lähtee isolla kuorma-autolla.

Keittiö saatiin viime perjantaina melkeimpä valmiiksi. Muutamia fiksauksia joutuu asentaja vielä tekemään.. Kuitenkin kaiken kaikkiaan aika pienellä säädöllä päästiin kun ottaa huomioon, että keittiössä yhdisteltiin vanhaan ja uutta keittiötä eli kaikki tuoteet eivät olleet saman toimittajan.

Tässä hieman esimakua uudesta keittiöstä. Vielä tarvitaan muun muassa tasot sekä liesituuletin ja muut koneet paikoilleen. Mutta jo keittiö tänänsäkin on parempi kuin se entinen.


Muistin virkistämiseksi pari ennen-kuvaa



Uusi keittiö puolivalmiina. Keskelle keittiötä jää vielä loistavasti tilaa saarekkeelle, jos extra säilytystila ja työskentelytaso on tarpeen. Isohan keittiö on kuitenkin jo tällaisenakin.


Nykyisessä kodissa kodinkoneet ovat rosteriset, mutta tähän keittiöön valkoiset koneet sopivat kuin nenä päähän.


Nykyisen talon keittiöön verrattuna laatikostotila lisääntyi ja yläkaappitila väheni. Tosin ei juuri haittaa, koska "metrin mittana" en kuitenkaan pysty hyödyntämään yläkaappeja käytännöllisesti.  


Lieden paikka vaihtui ikkunan eteen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff