keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Keittiön asennusta huomenna

Ei kommentteja:
 
Tässä alkaa pikku hiljaa olemaan jo aika täpinöissä -> keittiö asennetaan huomenna. Toki ensimmäinen asennusaika oli varattu jo viime marraskuulle. Hieman siis heitti remontti ja sen kommervenkit sitten aikataulua sekaisin.

Keittiön uudistaminen lähti liikkeelle siitä, että noin kolmasosa vanhoista etulevyistä oli jo rikki, siis vaikka keittiö oli vain 3 vuotta vanha (mahtaakohan kertoa jotain laadusta, hmm...). Koska etulevyt olivat maalattuja ei edes samainen kalusteliike suostunut toimittamaan "varaosia", sillä uusien ja vanhojen etusarjojen sävy ei olisi ollut täysin sama. Alunperin tarkoituksena oli vain vaihtaa tasot, sillä tuo puunväri saa aikaa itsessäni ihottumaan.Kuitenkin keittiöremontti sitten paisui tahtomattani, ja lopputulos toivon mukaan poikkeaa suuresti lähtökohdasta.

Positiivista on se, että lähes kaikki vanhan keittiön rungot ja mekanismit oli hyödynnettävissä, joten keittiöremontin kustannukset eivät paisuneet aivan tolkuttomasti. Lisäksi kodinkoneet ovat kaikki niitä "vanhoja", joten sekin säästi rahaa. Ostoslistalla oli/on kaiken kaikkiaan mm. muutama uusi kalusterunko, kaikki ovet ja laatikoiden etulevyt, vetimet, liesituuletin, allas ja hana sekä uudet tasot.

EnnenSuunnitelma jääkaappiseinältä: Tälle seinälle ei tule uusien ovien ja etulevyjen lisäksi muita muutoksia paitsi, että kulmakaapin paikalle tulee tavallinen yläkaappi.


Ikkunaseinä: Muutoksina koko seinälle laatikostoja, keittolevy ikkunan eteen, uusi liesituuletin.

Suunnitelma tiskiallas seinältä: Muutoksina matalat yläkaapit, kulmarunko karusellillä nurkkaan, leveämpi allaskaapisto, kahden ison altaan tiskiallas entisen 1 1/2 altaan sijaan. 

Eilen illalla autotallissa kaikki kaapit järjesteltiin valmiiksi tämän iltaista sisälle siirtoa varten. Muun muassa vanhat mekanismit ja etulevyt irroitettiin toisistaan. Yksi iso tehtävä oli myös löytää oikeat rungot autotallista, jossa yhdessä mytyssä olivat myös kodinhoitohuoneen kaapit sekä erilaisia kaapistoja alakerrasta. Mutta löytyipähän ne oikeat kun hieman aikaa käytti! Huomenna sitten näkee livenä, miltä uusi keittiö alkaa näyttää. Tasot täytyy vielä tilata, mutta eiköhän jo huomenna keittiö näytä mahtavalta entiseen verrattuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff