perjantai 29. huhtikuuta 2011

Olen rakastunut! - Kylpyhuoneen allas saapui

4 kommenttia:
 
Kylpyhuoneen allas saapui Saksasta pari päivää sitten, mutta vasta eilen purin sen laatikostaan. Allasostos osui kyllä nappiin ja on erittäin mieluinen. Tämä oli kyllä paljon parempi luonnossa kuin nettikaupan kuvissa. Jälleen kerran, loisto-ostos netin ihmeellisestä maailmasta. Hintansa-arvoinen ostos, ellei enemmänkin.

Nyt voikin mennä tilaamaan allaskaapistot. Ajattelin, että olisi hyvä odottaa, että allas saapuu ennen kaappien tilaamista, jotta voin ottaa tarkistusmitat altaasta. Idea olikin hyvä, sillä sekä altaan pituus ja syvyys olivat ilmoitetuista mitoista poikkeavat.




4 kommenttia:

  1. Ihana allas!!! Juuri sitä mitä olen kaipaillut.Tämähän tulee tason päälle?

    Mikä altaan tuotekoodi on, jos tilaisin samanlaisen meillekin?
    Ainoastaan se mietityttää, että pysyykö vesi altaan sisäpuolella lasten tohinoissa...

    VastaaPoista
  2. Moikka H3idi! Altaan mukana tuli myös metalliset tuet, jonka varaan altaan voi asentaa seinäkiinnityksellä (ei tarvi alakaappia välttämättä). Tason päälle onnistuu myös. Itselläni asennus tehtiin suoraan kaappien runkojen päälle.

    En edes muista, mistä nettikaupasta loppujen lopuksi altaan tilasin. Mutta hakusanoilla "ITEMS Doppelwaschtisch 105 cm" löytyy varmaankin joku saksalainen kauppa, josta tilata.

    Altaassa oli mielestäni kohtuullisen korkeat reunat, tai siis korkeammat kuin vastaavan tyylisissä useinmiten. Mielestäni sopii lapsiperheeseenkin, varsinkin kun ottaa matalammat hanat. Toki eihän tämä ole niin syvä kuin "perinteiset" altaat - tyyliluokassaan kuitenkin muista vastaavia syvempi.

    VastaaPoista
  3. Ihanaa, kun löysin ihanan blogisi! Rakentaminen alkaa kesällä. Kyseessä toinen talomme, joten ollaan jo vähän viisaampia ja sisustusvalinnat teemme ennen talopaketin tuloa :)

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: Lämpimästi tervetuloa lueskelemaan! Kyllä aina toisella kerralla on viisaampi. Ainakin itse koen tästä remppaprojektista saaneeni paljon eväitä mahdolliseen talon rakennusprojektiin. Paljon tsemppiä teidän projektiin!

    VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff