perjantai 8. huhtikuuta 2011

Kylpyhuoneen allastaso

Ei kommentteja:
 
Aikaisemmassa kirjoituksessa pohdiskelinkin jo vaikeutta löytää kylpyhuoneeseen oikeanlainen taso. Samat ongelmat jatkuu edelleen... Tuskin vaikeutta päättää vaan pikemminkin löytää ratkaisu, joka on hyvännäköinen ja käytettävyydeltään paras mahdollinen tilaan. Varmaankin tuon Saksan altaan tilaan, ellei sitten tarjouspyyntöni mittatilauksena tehdystä allastasosta ole jollain tapaa kilpailukykyinen.

Vaatimuksena on edelleen:
- kaksi pitää mahtua pesulle eli kaksi hanapaikkaa
- allas voi olla yksi iso tai kaksi pienempää
- laskutasoa pitää jäädä reippaasti
- ei malja-altaita vaan jotakin, mikä on helppo pitää puhtaana -> käytettävyys ja käytännöllisyys tärkeää!

Saksasta löytyi tällainen vaihtoehto. Vaikuttaa houkuttelevalta. Toki hinta nousee yli 400 euron postikuluineen. (kuva www.treffpunkt-bad.de)


Hafalla olisi myös saatavilla kahdella hanareiällä olevia altaita, mutta ne tulisivat kimpassa kaappien kera. Tämä taas ei ole sopiva ratkaisu, sillä kylpyhuoneeseen on tulossa mittatilauskaapit. Haluan, että kaapit ovat lähes lattiaan asti, jotta säilytystilaa tulisi mahdollisimman paljon. Hafan altaat ja kalusteet ovat kyllä hyvänäköisiä ja laadukkaanoloisia. (kuva http://www.hafa.fi/)


Idolla olisi myös valikoimissa, uutuussarjassa Ido Seven D, kahdella altaalla olevat taso. Allas on kauniin näköinen, mutta alareunan kaarevuuden takia hankala sovittaa muihin kuin Idon omiin kalusteisiin. Hanat tasossa tulevat mielenkiintoisesti altaiden ylänurkkiin eikä ylhäällä altaan keskelle. Tästäkin olisi tullut hieman ongelmia, sillä ostetuissa hanoissa "kahva" liikkuu hanan keskiosassa vaakasuuntaan, jolloin kierto olisi hieman hankala toisen nurkan hanassa.  Kuvassa malli yhdellä altaalla. (kuva www.ido.fi)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff