maanantai 11. huhtikuuta 2011

Messusaaliit

Ei kommentteja:
 
Lauantaina tuli pyörähdettyä Helsingissä messuilla, jossa löytyi näytteilleasettajia teemoista piha & puutarha, sisustaminen, mökkeily ja remontointi/rakentaminen. Viime kertaisiin messuihin verrattuna erikoisempaa nähtävää oli mielestäni vähemmän ja itselleni wow-juttuja ei juurikaan löytynyt. Väkeä lauantaina oli aivan liikaa liikkeellä (näin kävijän näkökulmasta) ja välillä käytävillä oli todellista tungosta.

Tässä kuitenkin hieman "messusaalista". Saalis jäi kovin piha-painotteiseksi, vaikkakin todenteolla pihan laitto on ajankohtaista vasta kesällä 2012.

Hurmaama Magnolia. Näitä voisi laittaa puutarhaan useitakin, mutta jo näilläkin korkeuksilla on aika arka. Mutta kukat ovat kyllä upean väriset.


Poikkeus linjaan - Neliskulmainen allas oli jännittävän näköinen, sillä nyt on ollut paljon myynnissä lampi-jäljitelmän näköisiä munuaisenmuotoisia altaita. Lisäksi oli hauska idea sijoittaa vesiaihe osittain kiveyksen ulkopuolelle, jolloin nurmikon ja kiveyksen raja mukavasti rikkoutuu.


Antiikkiharkot voisivat olla vaihtoehtona tuleviin "kukkalaatikoihin". Erityisesti kiinnostavaa oli tuollaisen nurkkauksen/kulman tekeminen.


Liuskekivimuureja tuli bongattua eniten. Ne sopisivat todella hyvin talon kanssa yhteen, sillä talon julkisivussa on myös liuskekiveä. Tässä latomalla tehty versio.


Tässä liuskekiviä oli ladottu muuriksi verkkolaatikoiden avulla. Verkkolaatikoihin olen törmännyt jo aikaisemmin, mutta silloin täytteenä oli käytetty pyöreää seulanpää-kiveä. Liuskekivellä verkkolaatikoista tulee kyllä aivan upeat.


Oppilaitosten esillepanoissa oli kiva viherseinämä.


Lisää liuskekivimuuria, tällä kertaa pinnoitteena ladonnan sijaan.

Sisustus/rakentamispuolelta tuli tehtyä vain muutama hyvä bongaus. Ensimmäinen oli Pekolan Puutyön taittuva ovi. Olisi täydellinen alakerran vessaan, sillä pukuhuoneessa vessan ovi ja kylpyhuoneen ovi ovat ikävästi sumpussa. Hinta ehkä mietityttää, kuvan ovella hinta taisi olla noin 500 euroa.


 Sähkökalustevalinta siihen joskus rakennettavaan taloon on Schneiderin Exxact. Kehyksiä on saatavissa muun muassa lasisena ja rosterisena. Lisäki läpinäkyvään kehykseen voi leikata taustan vaikkapa tapetista, valokuvasta tai mistä tahansa kuvasta. Nopeasti hauskaa vaihtelua sisustukseen. Ehdottomasti ostoslistalle!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff