keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Marimekon Bottnaa

Ei kommentteja:
 
Vaikkakaan Marimekon kuosit eivät pääsääntöisesti kuulu suosikkilistalleni millään tavoin, Bottna on löytänyt paikan sydämessäni. Mustavalkoista kuviota on saatavilla myös höystettynä vihreällä, mutta itseäni miellyttää mustavalkoinen vaihtoehto. Jossain vaiheessa pohdiskelin jopa Bottna-astiaston ostamista.

Innostuin, kun huomasin Bottnaa olevan saatavillä myös tapettina. Kävin paikallisessa Marimekon liikkeessä tutustumassa tuotteisiin, sekä kankaisiin että tapettiin, livenä. Kuvio hämmästytti suurella koollaan. Tapettia olin pohtinut eteiseen, mutta kuvion koon nähtyäni aloin pohtia, mahtaako tapetti päästä oikeuksiinsa sillä muun muassa seinällä oleva ikkuna rikkoo muutenkin jo pienen seinän. Mutta tapetti on edelleen harkinnassa. Hintaa rullalla oli 95€ plus toimituskulut. Rullaleveys oli noin 70cm eli tavallista rullaa leveämpi.

Olisi kiva nähdä kuvia, jos olette käyttäneet Marimekon tapetteja kotonanne.

Kangas: Tästä olisi mieletöntä laittaa koko olohuoneen korkuinen seinävaate. Mahtaisikohan tuo sopia yhdellä seinällä olevan kuviollisen valkoisen tapetin kanssa?


Tapetti: Kuvio tapetissa on hieman pienempi kuin kankaassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff