perjantai 27. toukokuuta 2011

Valkoisen lattian asennus jatkuu

3 kommenttia:
 
Lattian asennus jatkui alakerrassa. Homma tosin jäi kesken, kun laminaatti loppui. Tämä oli toki odotettavissa, koska en saanut laminaattia tarpeeksi ensimmäiseen kuormaan. Täytyy odotella ensi viikkoon, jotta saa tavaraa lisää.


3 kommenttia:

 1. Näyttääpä tuo lattia kuvien välityksellä hyvältä.

  Katsastin noista aiemmista postauksistasi vähän lisää tietoa tuosta laminaatista. Minulla on vielä lopullinen laminaattivalinta tekemättä, ja vähän mietityttää, josko valitsisi perinteisen lämpimän puun tilalle valkoista.

  VastaaPoista
 2. Hei Anne! Laadullisesti voin kyllä Paradorin laminaatteja suositella. Uusi talo on kolmas kohde, jossa minulla on Paradorin laminaattia. Toki tästä valkoisesta ei ole vielä käyttökokemusta. Tuntuma on omien "testien" mukaan, että kyllä kestää elämää ja kulutusta. Puulattioista itselläni ei ole kokemusta.

  Luonnollisesti valkoisessa lattiassa lika tulee näkymään helpommin, ja tähän yritän itsekin henkisesti jo valmistautua :)

  VastaaPoista
 3. Annelle vielä kommentti: Haluan vielä antaa ystävällisen vinkin, vaikka eräässä postauksessa asiasta jo kerrointkin. Oman kaupoissa surffailun perusteella, älä valitse muun valmistajan valkoista laminaattia kuin Parador. Halvempi hinta saattaa houkutella muiden valmistajien tuotteisiin, mutta kyllä tuo Parador on aivan varmasti hintansa arvoinen (kun ei tarvitse pairn vuoden päästä vaihtaa).

  VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff