lauantai 26. tammikuuta 2013

Toiletin assessooreja

2 kommenttia:
 
Hyvää huomenta! Voisiko sanoa poikkeuksellisesti, olen jo hereillä viikonloppuna tähän aikaan. Koirien heräämisen jälkeen ei enää uni tullutkaan. On hieman kummallinen olo, sillä puuhaa varmasti talossa riittäisi, mutta olin ns. unohtanut suunnitella puuhat ja hankkia tarvittavia tykötarpeita. Koko ajan tuntuu, että mitähän tässä nyt sitten viikonlopun tekisi. Jaksaisikohan innostua alakerran vessan kaappien siivouksesta...

Hieman apuvälineitä alakerran vessan järjestykseen on tosin tullut hankittua. Tuo alakerran vessahan on juuri se maaginen paikka, joissa aamuisin itseni puunaan julkaisukuntoon. Kaapit todellakin kaipaavat siivousta ja järjestystä.

Ikeasta tuli hankittua Lillholmen vanulapputeline. Muotokieleltään ei ihan miellytä, mutta kaapissahan tuo tulee olemaan. Lisäksi Ikean iltakävelyllä nappasin mukaan Sävern -saippuapumpun. Lasikippoja ostin Hemtexin alesta kahden euron hintaan useampiakin. Sopivat loistavasti meikkien säilytykseen. Ja jos noihin kyllästyy, voipi niitä käyttää alkuperäisessä tarkoituksessaan eli tuikkulyhtyinä.

Mukavaa lauantaita! Siirry sohvan puolelle pohtimaan puuhasuunnitelmia.2 kommenttia:

  1. Hei nyt lähti tuo vanulappu ostoslistalle. Juuri tänään ähelsin niitä aamulla pussista ulos suurella vaivalla ja kirosin sen vaikeutta. Teline tulisi tarpeeseen siis. :) Mukavaa lauantaita!

    VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff