torstai 24. tammikuuta 2013

Haiseva lähetys - se niistä sitten

5 kommenttia:
 
Tilasin viime viikolla Ellokselta kaksi isoa mattoa olohuoneeseen. Eilen innoissani paketit hain. Ihmettelin jo autossa outoa hajua, mutta vasta kotona toisen mattopaketin avattuani tajusin hajun lähteneen matoista. Matto haisi todella pahalta - ummehtunutta + jotain extra-aromia. Sama juttu toisenkin maton kanssa.  Ei kai tässä muu auta kun laittaa matot palautukseen. Kysyin mielenkiinnosta paljonko yhden maton pesettäminen maksaisi pesulassa. Vastaus oli 58€, ja matto maksoi 99€. Tuskin sieltä Ellokselta vastaavia  non-haisu mattojakaan löytyy, pulma varmaankin koskee koko erää. Harmittaa, sillä olisin todella halunnut nämä matot. Näin sitten tällä kertaa.5 kommenttia:

 1. No höh, aika erikoinen juttu. Se on kyllä harmillista, kun joskus löytää mieleisen tuotteen, mutta sitten siinä onkin jotain vikaa... Joskus jopa olen ostanut jonkun ihanan paidan, joka on väärän kokoinen, mutta se on vain ollut pakko saada. Suunnitelmissa ollut itse fiksata kuntoon - koskaan ei ole tullut sitä tehtyä. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se menee - näiden mattojenkin ostamista ehdin jo arpoa useamman viikon. Ehkäpä Expect Nothing olisi joka juttuun paras taktiikka. Onneksi vaateiden kanssa nuo pienennysjutut tulee yleensä tehtyä, kun käyn korjausompelijalla noin kerran kuussa, kun on niin erikoinen vartalonmalli, että kaikki housut pitää fiksata - ainakin pituudesta.

   Poista
 2. Nyt on hyvät ilmat laittaa matot tuulettumaan ulos ja pyyhkäistä nopeasti vielä vaikka lumihangessa! Hajut lähtee kyllä hyvin pois!:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tuota lumipesua pohdiskelin, mutta tuo haju on niin vahva, että ei taida tuuletus auttaa. Täytyy pohtia ja miettiä.

   Poista
  2. Mä kanssa ajattelin, että pakkaseen raikastumaan! :)

   Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff