maanantai 7. tammikuuta 2013

Loppuu

3 kommenttia:
 
Joulunaika päättyy loppiaiseen. Eilen tuli kerättyä joulurekvisiitta jälleen odottelemaan uutta joulua. Itse olen erittäin tyytyväinen, etten sittenkään kuusta hankkinut. Eipä ole tarvinnut neulasia siivoilla ja hyvin on ollut joulutunnelmaa ilmankin - yllättäin. 

Tässä kuitenkin vielä pieni joulumuisto vuodelta 2012. Joulupuuro syötiin luonani ennen kuin kävimme saunassa. Illaksi siirryimme vanhempieni luokse jouluaterialle. Vaikka puurokattaus tuli tehtyä hieman "mitä-kaapista-löytyy" -periaatteella, yllättävän kauniiksi kattaus muodostui.
3 kommenttia:

 1. Nättiä! :) Mitä sarjaa nuo sun astiat muuten on?

  Meillä oli kuusi ja kaunis koriste se oli ja melkein kuukauden säilytti neulasensa. Hieman aiemmin olisi pitänyt viedä kuusi pois, koska tällä kertaa saavutettiin se piste, että kuusta ulos kantaessa suurin osa neulasista jäi matkan varrelle.. Olihan siinä imuroitavaa, ja neulasia löytyy edelleen milloin mistäkin! :/ Mutta oli se silti sen arvoista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Astiat ovat Ciroan Forma-sarja, australialaista suunnittelua, Englannista hankittua. Firma on kai mennyt jo konkurssiin, joten harmillisesti en voi saada täydennystä enää sarjaan, esimerkiksi rikkoutuneiden tilalle.

   Kuusiasiassa on aina kaksi puolta - plussat ja miinukset. Yleensä itsekin tulee kuusi vietyä ulos vasta siinä vaiheessa, kun ei ole kuin tikku kädessä ; ) Muistan, että lapsena meillä oli kerran kuusi vielä siskon synttäreillä, jotka ovat helmikuun lopussa. Äiti varmaan ajatteli ilahduttaa meitä mukeloita kuusella mahdollisimman pitkään =D

   Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff