keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Yellow?

9 kommenttia:
 
Tämän päivän postaus on jo aivan syystäkin hyvä aloittaa suurilla lämpimillä kiitoksilla. Mahtavaa, että olette käyneet aktiivisesti jorinoitani lukemassa. Erityisesti sydäntäni lämmittää lukuisat kommenttinne! Tuntuu, että viimeisten parin viikon aikana blogi on lähtenyt lentoon. No ei nyt ehkä aivan raketin lailla räjähtävästi, mutta kauniin pikkulinnun lailla ainakin :)

Ideanne, ajatuksenne ja kommenttinne ovat hyvin hyvin tervetulleita. Jatkakaa siis samaa rataa. Haluan myös mainita jälleen, että kenenkään ei tarvitse tuntea pistoa sydämessään, jos ei seuraa blogiani rekisteröityneenä lukijana. Kukin saapukoot blogiini tavallaan. Kannustan kuitenkin peukuttamaan Taloja ja Toiveita-blogia Facebookissa. Sivustolle nostan esiin muun muassa mielenkiintoisia lukuvinkkejä tai DIY-ohjeita, joten sisustus & asuminen -aiheinen noutopöytä odottaa Facebookin puolella.

Päivän polttovana ajatuksena on KELTAINEN. Taloon muuttaessa vierashuoneesta oli tarkoitus tehdä "keltainen huone". Silloin alun yrityksen jälkeen siitä ajatuksesta luovuin. Ja kuten ehkä olette huomanneet, vierashuoneessa on nyt aivan toinen värimaailma. Tosin nythän keltainen on esillä oikein muotivärinä. Löysin siivotessa laatikostosta nämä kotimaiset lasiesineet ja aloin jälleen pohtia, pitäisikö sitä keltaista sittenkin sisustukseen ujuttaa. Itselläni on jotenkin sellainen juupaseipäs-suhde tuohon keltaiseen. Keltainen näyttää kauniilta ja miellyttää silmää, mutta ehkä oman kodin sisustuksessa en sitä osaa nähdä. Pitäisikö tehdä siedätyshoitoa ja laittaa keltaista työhuoneeseen?

Ainakin yhden opetuksen olen saanut: Tästä eteenpäin kerään vain kirkasta kotimasta lasia. Se on huomattavasti monikäyttöisempää tällaiselle mielensämuuttajalle. Onneksi sentään huima Kumelan kynttilänjalkakokoelmani vielä miellyttää väreistä huolimatta.

Mitäs mietteitä keltaisen nousu on teissä herättänyt? Ja mikä on teidän mielestä se kaunein keltaisen sävy?Pala-maljakko / Helena Tynell, Carmen-kääntömaljakko /Tamara Aladin


9 kommenttia:

 1. Riihimäen keltaista NAM!
  Maljakkosi/ kynttilänjalkasi ovat aivan ihanat.
  Itse tykkään tosi paljon keltaisista hippusista sisustuksessa. Sävyistä mm. Arabian Kilta-sarjan vaaleankeltainen miellyttää, sehän on astetta vaaleampi kuin nykyisen Teema sarjan keltainen.
  Minulle keltainen on ilon ja älyn väri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä mun pitääkin nyt sitten todenteolla laittaa keltaista työhuoneeseen - josko tulisi kädenkäänteessä hiehan fiksummaksi :) Keltainen on ehdottomasti iloinen väri!

   Poista
 2. Pidän myös esineistäsi, ne ovat kauniit! Minulla hyvin samanlainen keltainen Grapponia -lasipullo, jota en tosin osaa (minäkään!) pitää missään esillä!
  Olen nykyisin tykästynyt noihin Aladinin kynttilänjalkoihin / maljakkoihin, haluaisinkin ehkä jopa keräillä niitä hieman :) Kirpuilta löysin just 3 kirkasta pienintä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kateellisena onnittelen kirkkaista löydöistä :) Hienoa, että meitä "esineenesilläpito-ongelmaisia" on muitakin.

   Poista
 3. Mä tykkään kanssa tuosta sävystä. Eilisessä pientä pintaremonttia jaksossa näin ihanan upean fantsun keltaisen jääkaappikompleksin. Sen verran jo sykähdytti, että rupesin kanssa pohtimaan kotini värimaailmaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä on menty aikas maalaisromanttisissa tunnelmissa. Innolla odotan, mikä on seuraava "aalto" teillä.

   Poista
 4. Keltainen on ollut aina yksi mun lemppariväreistä ja lapsena mulla oli KAIKKI keltaista. Nykyisin keltainen on kuitenkin täydin kadonnut, ei ole vaatteissa eikä sisustuksessa. Kaipaisin kuitenkin jotain uudistusta meidän kotiin ja olen kovasti pohtinut tuota keltaista, jospa antaisin sille mahdollisuuden! Pitäisi etsiskellä vaan keltaisia ideoita. Tai heitänpä sulle toivepostausidean: keltaisia sisustusideoita! :)

  Ai niin, on mulla tosiaan yksi keltainen asia. Keltainen Pehtoori -pannu on keittiön hyllyllä. Se on täysin joukkoonkuulumaton yksilö meidän keittiössä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaste otetaan vastaan. Katsotaanpa, mitä keltaisia ideoita löytyisi.

   Poista
 5. Mun blogissa on sulle haaste :) Kokeile vaan rohkeasti keltaista, sulla on silmää sen käyttöön. sitä se vaatii, ettei lopputulos ole mauton :)ehhasl0.blogspot.fi

  VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff