torstai 27. lokakuuta 2011

Tarvikkeita omaan taiteeseen

3 kommenttia:
 
Piipahdin Tiimarissa ja törmäsin tällaisiin teeseitse-taitelijan tarvikkeisiin. Ajattelin vinkata teillekin. Sekä värit että taulupohjat ovat uutta Tiimarin valikoimissa. Ja valikoimassa oli valinnan varaa.

Myös Clas Ohlsonilta löytyy paljon erikoisia pinkopohjia, katso tarkemmin

Itse ainakin ajattelin mennä tuollaisen taulupohjan ostamaan, kunhan vaan löytyy sopiva rakonen taiteilla ja olennaisesti jonkilainen ideakin pitäisi olla valmiina mielessä. Nyt kaikki taiteilemaan!

Väreä löytyi niin kynämaisista pensselillä siveltäviin ja värisävyvaihtoehtojakin riitti. Kuvassa erilaisia metallinsävyjä.


Taulupohja 55x46cm, 7,99€


Lisäksi tarjolla oli canvaspohjia. Isoimman hinta oli 6,99€

3 kommenttia:

  1. Oi, mikä mahtava valikoima! Meillä Tiimari "täyttyis" jo pelkästään noista tarvikkseita. Pakko käydä huomenna katsomassa, mitä meillä on tarjolla:)

    VastaaPoista
  2. En ole ikinä tehnyt taulua itse, enkä kovasti muutoinkaan itse mtn värkännyt. Nyt kuitenkin innostusta olisi. Kysynpä viisaammilta, mitä eroa on canvas -pohjalla ja tuolla edullisemmalla? Näin yhden taulunteko -mallin, joka oli tehty akryyli-maaleilla.. ja sitä ajattelin koittaa. Kumpi noista pohjista sopisi paremmin vai onko sillä väliä? Kiitos.

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: En ole millään tavalla asiantuntija taulunmaalausasioissa:( Noissa Tiimarin pohjissa edullisimmat olivat pienempiä, mutta niissä oli paksummat reunat, eli taulupohja oli paksumpi. Itse ostin taulupohjan Biltemasta. Siellä oli paljon vaihtoehtoa edulliseen maalaukseen. Väreiksi ostin öljyvärejä. En tiedä pääsinkö oikein sinuiksi värien kanssa, joten taidan kokeilla seuraavaksi akryylivärejä. Wikipediasta löytyy kyllä ihan hyvät peruskuvaukset sekä öljy- että akryyliväreistä ja tekniikoista. Itselleni aloittelijana tiedoista oli hyötyä.

    VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff