tiistai 25. lokakuuta 2011

Ensimmäiset takkatulet

8 kommenttia:
 
Eilen sytyttelin keskikerroksen takaan ensimmäiset tulet "uuden talon" historian aikana. Takassa ei vielä oltu poltettu mitään remontin yhteydessä tehdyn uudistamisen jälkeen.

Ilman valoja


Valojen kanssa


Myöhäisillan hiillos

8 kommenttia:

 1. Sinulle on tunnustus blogissani! <3

  Tunnustuksessa on tarkoitus kertoa 25 satunnaista asiaa, faktaa, tapaa, tavoitetta tai haavetta itsestäsi. :)

  VastaaPoista
 2. Miia: Kiitos tunnustuksesta! Se olikin ensimmäiseni.

  VastaaPoista
 3. Tanja: Kiitoksia kovasti! Itse ehdinkin jo remontin kuluessa pohtia, millainen lopputuloksesta mahtaa tulla. Mutta saaduista kommenteista päätellen, lopputulos on onnistunut.

  VastaaPoista
 4. Ilme on muuttunut todella paljon noista entisistä kuvista! :) Meillä on vielä meidän talon takka kokeilematta, sillä se on jäänyt hieman muiden hommien jalkoihin. Toivottavasti jouluksi saataisiin sekin jo kuntoon! :)

  VastaaPoista
 5. Saara: Näin ensimmäiset takkatulet kokeneena yksi vinkki - Eilinen hiillos oli kyllä niin mahtava, että olisihan ensimmäisissä tulissa pitänyt myös makkarat paistaa (vaikka en niin makkaraihminen olekaan, mutta tuntui, että tilanne olisi niin vaatinut). Harmi vaan, ettei makkarapakettia jääkaapista löytynyt. Muistakaa siis se makkarapaketti takan vihkimistä varten =D

  VastaaPoista
 6. Ihanan valoisa koti sinulla, olet kyllä nähnyt tosissaan talon potentiaalin entiseen verrattuna, niin erilaiselta kuvissa näyttää verrattuna ennen-kuviin.
  Mistä olohuoneen ikkunoiden alla olevat seinävalaisimet on hankittu? Sellaiset sopisivat meille portaikkoon, vähän on hankala löytää kivoja, persoonallisia valaisimia, jotka eivät ole kooltaan aivan jättimäisiä.

  VastaaPoista
 7. Sade: Kiitollisena kommentistasi! Kyllähän silloin kun taloa pohdiskelin ostettavaksi, oli mielikuvitus todellakin tarpeen :) Ja remontin aikanakin moneen otteeseen...

  Valaisimet on ostettu Bauhausista, mutta en ole varma ovatko valaisimet siellä enää valikoimissa. Netissä (siis ainakin ulkomaisissa nettikaupoissa) on kyllä vastaavia tarjolla. Itselleni jäi muistaakseni 3-4 ylimääräistä + 2 vastaavaa pöytävalaisinta. Niistäkin voin luopua. Laitan myös postauksen, jossa näet miten kyseisiä valaisimia käytin edellisen talon portaikossa.

  VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff