tiistai 11. lokakuuta 2011

Takkahuoneen uudet verhot

4 kommenttia:
 
Vihdoin ja viimein sain nämä takkahuoneen uudet verhot ripustettua. Verhokangas oli juuri oikean sävyistä värimaailmaan. Kangas oli Eurokankaassa tarjouksessa ja hintaa tuli muistaakseni alle 15 € tuolle reippaan kuuden metrin pätkälle. Sitten se teettäminen maksoikin jo huomattavasti enemmän.

Ennen: verhoina Eijffingerin Gracia - sarjaan sopivat valkoiset läpinäkyvät verhot.Uudet verhot ripustettiin kaksoiskiskon seinänpuoleiseen kiskoon vanhjojen verhojen kavereiksi.


Värillisten verhojen ollessa taustalla, valkoisten verhojen kuvio näkyy paremmin.


Mitä mieltä olette? Olisiko värilliset verhot yksinään paremmat? Toisaalta pelkät valkoiset verhot tuovat enemmän sellaista uneomaisuutta tilaan. Valkoisille verhoilla tila oli kyllä liian valkoinen, omasta mielestäni. Ja nämä värilliset kaverina taas ovat jämäkät ja "suunnitellun näköiset".

4 kommenttia:

 1. Tosi hienosti sopii tilaan ja nimenomaan tuollatavalla yhdistelmänä. Varsinkin kun nojatuolilla on saman sävyisiä tyynyjä.

  VastaaPoista
 2. Hyvin korostuu nyt tuo verhojen kuvio! Ja kivasti samaa värimaailmaa nuo tyynytkin. Rauhallinen tunnelma, vaikka onkin väriä! :)

  VastaaPoista
 3. Hienosti sopii värillinenverho valkoisen taakse! Ompelutitko verhot Eurokankaassa, paljonko he veloittivat ompelusta?

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista! VIhdoinkin pääsen myös itse kommentoimaan. Kyllähän nuo verhot ovat ihan hyvät, kun niitä on hieman enemmän katsellut. Taisin olla vain liian kriittinen. Olisihan tila ollut liian valkoinen ilman väriä.

  Terhi: Verhot ompelutin samalla ompelijalla kuin muutkin verhot. En siis Eurokankaassa. Verhojen ompelu maksoi 40 euroa, joka piti sisällään yläreunan tuplarypytysnauhan ja verhoihin ommellun satiininauhan. Hinta ei siis ollut kaiken kaikkiaan kovin edullinen, mutta sainpahan ainakin oikean väriset verhot ja oikean mittaiset, sillä ei 305cm pitkiä verhoja taida valmiina saada.

  VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff