keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Kuutiovalaisimet portaikossa

3 kommenttia:
 
Yhden edeltävien postauksien kommenteissa Sade kyseli, mistä olen hankkinut olohuoneen seinällä olevat valaisimet. Sade etsiskeli sopivia valaisimia portaikkoonsa. Valaisimet ovat Bauhausista, mutta en ole varma ovatko vielä valikoimissa mukana.

Kommentista inspiroituneena ajattelin laittaa kuvan vanhalta talolta, jossa itselläni oli kyseiset valaisimet portaikossa. Tarkoituksena oli laittaa uudenkin talon portaikkoon nuo valaisimet, mutta uuden talon portaikko on kapeampi kuin vanhalla talolla, joten valaisimet olisivat olleet tiellä. Siispä tilalle piti keksiä jotain muuta ja päädyin led-nappeihin. Vanhalle talolle valaisimet sopivat täydellisesti.


Nykyisen talon olohuoneen seinävalaisimet (kuvassa remppa vielä kesken)


Samat valaisimet vanhan talon portaikossa 


Nykyisen talon portaikon valaisimet: alimmainen kerros


Nykyisen talon portaikon valaisimet: keskikerros (kuvassa remppa vielä kesken)3 kommenttia:

  1. Kiitos postauksesta! :) Nuo "jääpalat" näyttävät kyllä tosi kivoilta myös portaikon seinällä. Bauhausin nettisivut ovat niin köpöt, että siellä ei pääse mitään tuotteita katsomaan. Markslöjdillä näyttää olevan vähän samantyyppinen valaisin Amarant, mutta siinä ei ole tuota kiiltävää, jääpalan mieleen tuovaa pintaa, vaan se on paljon suoraviivaisempi. Jos olet kiinnostunut myymään remontissa toimettomaksi jääneitä valaisimia, niin ota yhteyttä, sposti löytyy bloggerin profiilista.

    VastaaPoista
  2. Hei Sade: Käyn tarkistamassa (tämän viikon aikana) montako valaisinta jäi jäljelle remontista ja palailen asiaan sähköpostitse.

    VastaaPoista
  3. Sade: Anteeksi, että valaisimien selvittäminen hieman kesti... Kävin kurkkaamassa autotallista valaisimia. En löytänyt kuin yhden. Ilmeisesti valaisimet ovat jossakin rojun alla piilossa, jos niitä edes enää löytyy. Pahoittelut, en siis pysty sinulle valaisimia myymään :( Mutta valaisimien merkin ja mallin tarkistin: Ne ovat WOFIn valaisimet nimeltään YAS. Googlettamalla löytyi osumia ainakin UK-nettikauppoihin. Ja kannattaahan nimellä kysäistä Bauhausistakin.

    VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff