perjantai 7. lokakuuta 2011

Korkeat pöytävalaisimet Saksasta -LÖYTÖ

2 kommenttia:
 
Nämä olivat todelliset löydöt! Jälleen surffaillin Ebayssa tuttuun tapaani. Etsiskelin korkeita pöytävalaisimia. Eipä muuten ollut mikään helppo homma. Korkeita pöytävalaisimia ei montaa löytynyt - ainakaan niin, että hinta olisi kohtuullinen.

Sitten törmäsin näihin valaisimiin. Valaisimet ovat n.80 cm korkeita. Ostin heti kaksi kappaletta, wau! Työpöydälleni toimitettuna yhdelle valaisimelle tuli hintaa alle 40 euroa. Toinen valaisimista ei aluksi toiminut, mutta onneksi sähkäri sai sen korjattua muutamassa tovissa, niin ei tarvinnut lähetellä takaisin Saksaan.


Juuri paketista purettuna: Alkuperäiset varjostimet olivat mielestäni aika kammotukset. Eivät sovi kyllä laisinkaan ja olivat kovin muovisen oloiset. Tosin ostin valaisimet vain lampunjalkojen vuoksi.


Ja esimerkiksi kas näin, lampunjalat pääsevät oikeuksiinsa - paremman varjostimen kera. Kyllähän näihin tarvitsee vielä kehitellä jotkut hauskat ja säväyttävät varjostimet, kunhan ehtii ideoimaan :) Joku juju pitää olla!


Vielä ei ola tarkkaa sijoituspaikkaa tiedossa valaisimille. Toistaiseksi ainakin toinen saa viihdyttää olohuoneessa.


Lampunjalat ylittivät odotukseni. Mielestäni loistolöytö hinnaltaan!

2 kommenttia:

  1. Kyllä olet upeat valaisimet löytänyt! Mun pitäisikin tutustua tuohon Ebayhin paremmin, jotenkin arastellut sitä kun en ole perillä mistään tullimaksuista...

    VastaaPoista
  2. Outi: Vihdoin ja viimein kone antaa kommentoida. Nämä olivat todellinen löytö! Rohkeasti vaan sinne Ebayhin. Tullimaksuista ei tarvitse huolehtia kunhan teet ostokset EU-maassa olevalta myyjältä. Eli EU:n sisäisistä ostoista ei mene tullimaksuja. Etsiessä tuotteita voi haun rajata niin, että se koskee vain EU-alueen tuotteita. Silloin ei tarvitse tulleista murehtia. Vain ostaa, maksaa ja odotella ihania paketteja kotiin :)

    VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff