maanantai 23. joulukuuta 2013

Kolme leipää ja stressitön joulu

Ei kommentteja:
 
Jouluaattoa odotellessa! Tänä vuonna päätin tehdä stressittömän joulun. Takana on rankka vuosi ja erityisesti syksy, eikä tämä tästä rauhoitu. Siksipä siis joulunaikaan ajattelin vain keskittyä lepäämään. Siivouksen hoiti siivoaja. Kuusta tänä vuonna ei ole hankittu ja lahjojakaan aikuisten kesken emme vaihda. Ruokia on ostettu valmiina ja osan ruuista tekee äiti sekä sisko. Eilen tosin leivoin varmaankin 3-4 vuoteen ensimmäistä kertaa leipää. Paistelin uunissa kolmea eri sorttista leipää: pähkinä-rusinaleipää, tummaa taateli-kardemummaleipää sekä saaristolaisleipää karpaloilla. 

Yleensä aatonaatto on kulunut panikoidessa. Nyt voin rauhassa istuskella työmaalla ja tehdä rästihommia ja lähteä vielä rentoutuneena ostoksille ilman takaraivossa jyskyttävää kiirettä. Uudenlainen kokemus tämäkin. Kukkia käyn ainakin vielä Tampereelta hakemassa Helmivillakosta. Iloa teillekin jouluvalmistelujen "loppukiriin"! 

Ja jos omatekemää leipää tekee mieli, kokeile tätä helppoa ja nopeaa taatelileipää tai majakkamestarin saaristolaisleipää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff