keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Hakuhinnalla saareke

2 kommenttia:
 







Saarekeprojektini oli kesken yli vuoden. Rasittavaa! Vaiheista voit lueskella täältä. Ikinä ei kuitenkaan kannata luopua toivosta sillä, eräänä päivänä kun selailin Tori.fi-palvelua näin ilmoituksen, jossa annettavana oli baaritiski. Minulla kävi hyvä tuuri, sillä pöytä ei ole purettava ja olin ensimmäinen, joka pääsi hakemaan pöytää nopealla aikataululla tarpeeksi isolla autolla. Hyvä siis olla autoalalla. Niinpä tein koukkauksen Tampereen puolelle noutamaan pöydän uuteen kotiin. Pöydän runko on tehty rosterista ja pöytälevy on laminoitua lasia. Glenn-baarijakkarat lähti kyytiin samalla reissulla Ikeasta.

Tätä istuskelu- ja ruokailupistettä olen kyllä kaivannut ja saareke onkin ollut käytössä joka päivä saapumisensa jälkeen. Pyörillä olevaan laatikostoon pitäisi vielä hankkia joku oikeankokoinen pöytälevy, mutta kyllähän tällä kokoonpanolla toistaiseksi pärjää hienosti, vaikka en sitä unelmieni valkoista saareketta sitten saanutkaan.

Välillä tuolta Tori.fi:stä löytää kyllä mahtavia juttuja. Muistatteko esimerkiksi yläkerran aulan sohvan, joka myös oli annetaan-osastolla?

2 kommenttia:

  1. Vau, keittiö on upea ja tuo saareke passaa tuohon niin hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tack, tack -saarekkeen myötä keittiössä oleskelu ja käytettävyys on kyllä lisääntynyt. Onhan se ihanaa, että nyt voi istuskella ja katsella kaunista keittiötään.

      Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff