tiistai 31. joulukuuta 2013

Joulukattauksia

Ei kommentteja:
 

 

Vielä kerran paluu joulun tunnelmiin. Joulukattauksiin halusin tänä jouluna panostaa. Lopputuloksen näistä kuvistä näettekin, ainahan on parantamisen varaa. Yritystä kuitenkin oli... Aluksi pohdiskelin, että ottaisimme jatkopöydän mukaan, mutta kun vierasmäärä jäi vain kuuteen, päädyimme käyttämään normaalia ruokapöytää, joka nostettiin olohuoneen puolelle. Jouluna aaton olimme minun luonani ja joulupäivän vanhemmillani. Aattona haudoilta palattuamme söimme päivällä joulupuurot ja illalla saunan jälkeen luvassa oli sitten varsinainen jouluateria. 


Joulupuurolla pöytään katettiin Ciroan Forma-lautaset ja Catena-mukit sekä Jukka Rintalan lautasliinat.  Somisteena Helmivillakon Talviterveiset-kimppu  Jukka Rintalan maljakossa ja värikkäitä kynttilöitä.








Jouluaterialle pöytään teinkin sitten jo hieman koreampaa kattausta, jossa näyttävänä keskipisteenä toimi Helmivillakon Syysjuhlaan-kimpusta ideoitu talvinen kimppu valkoisine kukkineen sekä Loop-kynttilänjalat.


Pöytäkynttilöinä Riviéra Maisonin "kudottuja"-kynttilöitä sekä metallinhohtoisia kynttilöitä.


Lautaset ovat Ciron Catena-sarjasta, joka juuri jouluksi ehti lennähtää Amerikoista tänne Suomeen. Valkoisia kankaisia lautasliinoja koristivat itsevärkätyt rusettipidikkeet. Aterimet ovat Ratian Spin-sarjaa.

 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff