tiistai 10. joulukuuta 2013

Joulun perinne: puhtaat lakanat, tällä kertaa pellavasta

2 kommenttia:
 




 





Yksi joulun perinteistäni on, että sänkyyn pedataan puhtaat lakanat aatonaaton iltana. On ihana herätä jouluun puhtaiden lakanoiden välistä - vaikka välttämättä muuten jouluvalmistelut eivät aivan maalissa olisikaan. Itse olen vankkumaton Finlaysonin puuvillasatiinilakanoiden kannattaja, mutta blogiyhteistyönmerkeissä sain mahdollisuuden testailla J.F. by Finlayson -malliston pellavalakanoita. Tällainen petaus syntyi uuteen sänkyyn. Enhän tästä sängystäkään ole vielä ehtinyt kunnon kuvia laittaa, vaikka muutaman sanasen ehdinkin jo aikaisemmin kirjoittaa.

Mallistosta kerrotaan näin: J.F. by Finlayson on Finlaysonin premium-tason mallisto, joka koostuu klassisen tyylikkäistä ja hillityn värisistä kodintekstiileistä, jotka on valmistettu puhtaista luonnonmateriaaleista. Hohtava pellava, kuosiinkudottu puuvilla, harmoninen sävymaailma ja huolellinen viimeistely tekevät tekstiileistä lumoavan ylellisiä ja tuovat arkeen toivuttua luksusta. Mallisto on saanut nimensä James Finlaysonilta, Finlaysonin perustajalta. J.F. by Finlayson on arjen ylellisyyttä ja laatua, jonka tunnistat kosketuksesta.

Voin kertoa, että ihanaltahan nuo Emilie-lakanat tuntuivat! Luksusta ja pehmoisuutta löytyi kumpaakin. Helposti voin tuon esittelytekstin allekirjoittaa. Uuden petauksen kruunasivat oi niin miellyttävän harmaa Aro-päiväpeite sekä Greta-koristetyynyn päälliset. Mallistossa on paljon muitakin ihania tuotteita, kuten Amanda-sarjan torkkupeite ja tyynynpäälliset. Olethan muuten muistanut jo osallistua arvontaan, jossa voit voittaa Amanda-sarjaa kotiisi vielä jouluksi.


J. F. by Finlayson -sarjan tuotteet ovat saatu blogiyhteistyön kautta.

2 kommenttia:

  1. Miten satuin minäkin ihastumaan pellavaan ja jopa laitoin jutun blogiini pellavaisesta lampunvarjostimesta eilen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lakanoissa en pellavan ystävä ole aiemmin ollutkaan, mutta kerran jos toisenkin ihminen saa mielensä muuttaa :)

      Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff