maanantai 4. marraskuuta 2013

Testimakuuhuone valkoisella nahkasängyllä

3 kommenttia:
 

Tervehdys taas! Viikonloppu oli pitkästä aikaa koti-teemainen. Ohjelmistossa oli kauan kaivattua siivoamista sekä eilen saapuva huonekalukuorma. Saksasta saapui uusi olohuoneen sohva (kirjoittelen tästä myöhemmin) sekä sänky. Viime viikkoina on ollut käynnissä sängynmetsästystä. Varmaankin jokainen mahdollinen liike, jossa sänkyjen hinnat eivät ole olleet viisinumeroisia, on käyty läpi. Tempurkin vaihtoehtona oli top-listalla. 

Tämä kyseinen sänky oli ns. heräteostos ja päätyi kuormaan, koska sänky oli samaisesta liikkeestä kuin sohva. Koska tätä sänkyä en siis päässyt testaamaan, päätin laittaa pystyyn alakerran aulaan "testimakuuhuoneen" (kuva otettu juuri ennen nukkumaanmenoa, siksi hieman pimeää) ja nukkua sängyssä muutamia öitä ennen kuin vaihdan sen vanhan sängyn tilalle makkariin. Ei lainkaan hassummat unet, voin sanoa! 

Sänky on jenkkisänky-mallinen, jossa runkopatjat, joustinpatjojen sivut ja pääty on verhoilu valkoisella tekonahkalla. Patjakoko on 180x200, mutta pääty on sänkyä leveämpi. Voin kertoa, että selvisin mielestäni kohtuullisella hinnalla, varsinkin kun kuljetus oli "omastatakaa" eikä tarvinnut maksaa reipasta 300 euron rahtia. Ja hintahan piti sisällään vielä tuon päädynkin! Sotkassa edullisen hintaluokan, mutta kunnollinen vastaava setti kansgasverhoilulla maksoi n.2900€ ja tämä kokonaisuus maksoi minulle puolet tuosta. Sänkyostos sokkona oli aika riskiä peliä, mutta kannatti tässä tapauksessa.Vai mitä mieltä olet? Pitänee ottaa päivänvalossa lisää kuvia sägystä...

3 kommenttia:

  1. Ihan minun näköinen sänky, olen juuri etsimässä omaan asuntooni sänkyä. Mistä sen tilasit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sänky on ostettu Riess Ambientelta Saksasta. Toimittavat myös Suomeen, tämän tuotteen osalta toimistuskulut olivat reilut 300€.

      Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff