tiistai 30. heinäkuuta 2013

Tahatonta deletointia - Anna lukuvinkkisi

3 kommenttia:
 Olisi pitänyt lueskella hieman pidemmälle mahdollista ongelmista, joita oman domainin vaihtaminen Bloggeriin voi tuoda tullessaan. Nimittäin omat blogilinkkilistani katosivat domainin vaihdon yhteydessä. Toisaalta olikin jo aika siivoilla lueskelulistaani.

Jotta mukaan eksyisi uusiakin inspiraatioblogeja, kerropa sinä omat lukuvinkkisi! Kirjoita kommenttikenttään oma lukuehdotuksesi sisustus-, remontti-, rakentamis- ja tuunausaiheisista blogeista. Myös ulkomaiset blogivinkit ovat erittäin tervetulleita. Innolla uutta lukemista odottaen! 

Kuvassa Umbran "näkymätön" kirjahylly. Kuva lainattu Giftwarez-nettikaupasta.

3 kommenttia:

 1. Osoitteesta deko133.blogspot.fi löydät blogini, jossa postailen uudessa talossa elämisestä ja sen sisustamisesta. Jotta tämä ei ihan oman mainostamiseksi menisi, löysin itse kivan napakan ja selkeän sisustusblogin osoitteesta syhina.blogspot.fi - voisi miellyttää muitakin kuin minua. :)

  VastaaPoista
 2. Oulua maailmankartalle :-) Luen mm. Hannan Näköisiä kulmia -blogia (nakoisiakulmia.blogspot.fi), jossa ollaan jo sisustusvaiheessa. Sen sijaan Moderni talo -blogi (modernitalo.blogspot.fi) on vasta talonrakennuksen alkupuolella. Oma blogini hemma hos Oja (hemmahosoja.blogspot.fi) kuvaa rakennusprojektia tällä hetkellä noin keskivaiheilta (jouluksi uuteen kotiin!) Muualta Suomesta Tontin laidalta -blogi (tontinlaidalta.blogspot.fi) on yksi suosikeistani, kirjoittajalla on mahtavan naseva tyyli!
  t. Teea

  VastaaPoista
 3. Ajattelin linkata parin tuttuni blogit:
  http://kotikolonen.blogspot.fi/ ja
  http://kulma47.blogspot.fi/

  Ja saa meillekin tulla kylään :)

  VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff