perjantai 26. heinäkuuta 2013

Valaistusta vaakanäkökulmasta

6 kommenttia:
 


Eilen illalla treenailun jälkeen vetäsin pitkäkseni olkkarin matolle koirien kanssa. Jäin tuijottamaan  kattovalaisintani uudelleen ihastuneena. Harvoin tällaisestä näkökulmasta valaisinta tulee katsottua! On tämä vaan mahtava! Mikähän on valaisimen kohtalo, jos talo myydään. Mahtaakohan se jäädä kattoon seuraaville asukeille ihailtavaksi vaan lähtisiköhän se mun matkaani kohti uusia seikkailuja...

Niille, joille valaisimen alkutaival ei ole tuttu, kerrataan hieman valaisimen infoa. Valaisin on S'Lucen Flexo XXL. Polttimoja valaisimessa on 70 kappaletta taivuteltavien varsien päässä. Pisimmät varret ovat yli neljä metriä pitkiä.  Lisää kuvia silmäterästäni, hieman eri katsontakulmasta, löytyy muun muassa tästä ja tästä klikkaamalla.

6 kommenttia:

 1. Kieltämättä lamppu on ihan mieletön. Raaskitkohan siitä luopua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alunperin olin ajatellut, että valaisin kuuluisi kauppaan, mutta mutta.... Saattaa olla, että pitää vuokrata rakennustelineet ja hakea valaisin alas ja paikata katon reiät :)

   Poista
 2. Tuo lamppu on ihan täydellinen... En sinuna raaskisi siitä luopua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidat olla oikeassa :) Toisaalta lamppu pitäisi saada jonnekin asennettua eli seuraavassa talossa pitäisi olla reilusti yli 4-metrinen olohuone. Oma haasteensa siinäkin, ellei rakenna alusta...

   Poista
 3. Onko teillä kaikumisongelmaa? Meillä uusi okt, ja kaikuminen alkaa käydä hermoille... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei ole kaikumisongelmaa. Johtuu todennäköisesti runsaista verhoista, tapettipinnoista sekä tietenkin isosta sohvasta. Aivan aluksi, kun tilassa ei ollut vielä juuri mitään, olkkarissa kaikui.

   Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff