sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Arjen nopea aamusuosikki

2 kommenttia:
 


Aamuisin heräilen yleensä mahdollisimman myöhään, jotta saisin nukkua mahdollisimman pitkään. En ole lainkaan aamuihminen. Tämä kuitenkin asettaa oman haasteensaa siihen, että ehdin töihin ajoissa. Aamurutiineihin kuuluu myös koirulin diabeteksen vuoksi insuliinipistosrumba sekä ruokailun vahtiminen. Loistava ratkaisu aamupalapulmaan on Elovena pikapuurot. Nyt olen löytänyt ihanan herkullisen vaihtoehdon: valkosuklaa-mansikkapuuron. Namnam. Tämä puuro on myös oiva makeannälän taltuttaja. Herkuttelijana tästä puurosta tulee heti hyvä mieli aamutuimaan. Yhdessä annospussipuurossa on 130 kaloria. Ps. Tämä ei ole maksettu mainos :)

Pikapuuro on hyvä aines myös pannulla paistettaviin pannukakkuihin. Voit katsoa herkullisen reseptini täältä. Ehkäpä pitäisikin kokeilla pannareita tällä valkosuklaamansikkapuurolla - saattaisi olla vieläkin herkullisempaa!

2 kommenttia:

  1. Mulla on kans kiireisiä aamuina käytössä nuo elovenan pikapuurot. Lemppari on se mustikka, vadelma yms. mikälie :D Ei ole liian makea mun makuun aamuisinkaan, yleensä kun en pysty aamuisin syömään mitään liian makeaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovat hyviä ja näppäriä välipalojakin - kätevää kaiken kaikkiaan!

      Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff