tiistai 23. heinäkuuta 2013
Hedelmäiset BBQ-lihapullat
Parhaat reseptit tuppaa "syntymään" vahingossa aivan kuten tämä lihapullaresepti. Tein viikonlopun juhliin lihapullia ja halusin tehdä pullista hieman erilaisia. Näissä lihapullissa ei ole mitään perinteistä. Ne ovat vain syntisen hyviä ja talttuttavat kovimmankin herkuttelijan mässyhampaan kolotuksen. BBQ-kastikkeen savuisuus ja taatelien makeus ovat loistava yhdistelmä. Samalla ohjeella syntyy myös hyvät hampparipihvit.
Hedelmäiset BBQ-lihapullat
400 g jauhelihaa (sika-nautaa tai nautaa oman mieltymyksen mukaan)
1 pss Ranskalainen Sipulikeitto -keittoainesta
100 g pehmeitä kuivattuja taateleita pilkottuna (esim. Rainbow)
n. 4 rkl (saa laittaa enemmänkin) BBQ-kastiketta, esim. Santa Marian American BBQ Sauce Original
reippaasti paprikajauhetta
hieman rouhittua mustapippuria
hieman valkosipulijauhetta
Sekoita ainekset yhteen. Paista kypsäksi joko pannulla tai kypsennä uunissa 200 asteessa keskitasolla noin 20 minuuttia. Kokemuksen perusteella, kannattaa heti tehdä tuplasatsi :)
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi
*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*