keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Voihan p***a

9 kommenttia:
 


Arg! Miksi keskellä metsää juuri minun talon terassi pitää olla se lintujen kakkapaikka! Terassin katonrajassa olevat parrut ovat muun muassa pöllöjen lempiorret. Joten kyseessä ei ole mitkään pikku-Tipin turaukset... Pitäisi varmaankin vuokrata henkilönostin ja asentaan parrujen päälle jotkut "piikkimatot". Tästä siis hyvä oppi rakentajan vinkkeihin: Mahdollisten "lintuorsien" päälle kannattaa laittaa jotkut esteet jo rakentaessa.

9 kommenttia:

 1. Muoviset pienet käärmeet auttavat tuohon. Meillä mökillä laiturilla ja kotona takapihalla pienet käärmeet, eipä ole kakkoja ollut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtaakohan ne auttaa siihen, ettei ne linnut lentelisi tuonne katonrajaan kakkaorrelleen... Muovikäärmeet auttavat kyllä ainakin siihen, ettei tirpat tule tepastelemaan terdelle. Pitääkin kokeilla!

   Poista
 2. Auts! Meillä tuntuu olevan toi musta auto, mikä kiinnostaa lintuja ruikkimaan ;)

  Pöllöt kuulostaa kyllä ihanan eksoottisilta terassivierailta.. Toivottavasti älyävät kuitenkin tehdä tarpeensa jatkossa muualla. Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan - pöllöt tervetuloa, mutta asioida voitte mielellään ympäröivässä metsässä :) Mukavaa loppuviikkoa myös sinnekin!

   Poista
 3. Ei käy kateeksi :/ Hyvä vinkki tuo muovikäärme. Ei oo vielä terdejä, joten tuota ongelmaakaan ei ole ollut.

  VastaaPoista
 4. Olisikohan mitään hyötyä jos parrun yläpuolelle noin 10 sentin päähän kiristäisi siiman. Se estäisi lintua laskeutumasta parrulle, mutta olisi liiian ohut kantamaan linnun painoa.

  VastaaPoista
 5. Meillä mökillä ongelmana on pääskyset, jotka pesii parvekkeen kattoparrujen koloihin, vaikka tekisi mitä esteitä. Taas siellä on yksi pesä ja sotkua riittää sekä parvekkeella että sen alla olevalla terassilla... :/ Joku ratkaisu pitäisimeilläkin saada tilanteeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nuo pääskysen pesät onkin sitten se toinen murheenkryynini (kuinka sattuikaan :D ), niitäkin löytyy kaksi juuri kyseenlaisista paikoista.

   Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff