tiistai 2. heinäkuuta 2013

Tomaatin kerääjät ja ruukkupuutarhailijat

2 kommenttia:
 

 

 

 


Tomaatit ovat kypsyneet huimaa vauhtia. Satoa tulee reippaasti, joten syötävää riittää. Minitomaatit ovat kyllä maukkaita. Aluksi kuori oli hieman paksu, mutta nyt se on jo ohentunut. Osaako joku kokeneempi puutarhailija kertoa, mistä tomaatin paksu kuori johtuu? Karvakamukin oli kovasti aamuisissa sadonkorjuutunnelmissa mukana. Tompskuja kerjättiin kuin kinkunpalaa. Jätin kuitenkin antamatta, sillä luin jostakin, että tomaatit olisivat myrkyllisiä koirille. Mahtaakohan pitää paikkansa? Tosin ei olisi ensimmäinen kerta, kun tompskuja koirat napostelevat *katso kuva-aineisto*.

Toisessa ruukussa majailee paprikaa ja salaatti sekä yrttejä kuten basilikaa, oreganoa, ruohosipulia, tilliä, persiljaa ja minttua. Paprikat ja tomaatit ostin Plantagenista ja muut taimet Bauhausista. Nyt sitten pitäisi alkaa keksiä tälle sadolle kunnon käyttöä, että koko komeus tulee hyödynnettyä.

2 kommenttia:

  1. Minulla on vasta vihreitä tomaatteja. :/ Oli vähän kehno tuo taimien kasvuun lähtö, mutta nyt näyttää jo lupaavalta, kun on edes niitä vihreitä! :) Omat tomaatit on parhautta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mähän hieman huijasin, kun ostin valmiit isot taimet. Ehken muuten olisi saanut satoa aikaiseksi :) Hintakin oli sopiva - olikohan taimet tarjouksessa 2kpl/n. 10 eurolla, joten ok hinta "takuuvarmasta" kasvusta. Kasvuniloa sinnekin!

      Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff