perjantai 25. tammikuuta 2013

Poikkeus sääntöön makuuhuoneessa

22 kommenttia:
 
Niin se tuli taas luovuttua periaatteistaan. Valkoisten lakanoiden vankkana kannattajana menin ja ostin kuviolliset harmaat lakanat! Toinen periaatteen rikkominen oli, että olin ajatellut, että en osta enää mitään mustavalkoista kotiin, koska mustavalkoista on jo riittämiin. Näin siinä sitten kävi. 

Lakanat ovat Finlaysonin. Viktoria-puuvillasatiinilakanat olivat -50% tarjouksessa. Parivuoteen pussilakana maksoi siis vain 32,50€ ja tyynyliinat 6 euroa kappale. Erittäin hyvä & edullinen ostos. Viktoria-sarjaa on saatavilla myös beigenä, punaisena ja vaaleanturkoosina. 

Mustavalkoiset isot koristetyynyt ostin Hemtexistä. Tyynyjen alkuperäinen hinta oli 30 euroa, mutta lisäalen jälkeen kappalehinnaksi tuli 7,50€ (sis. sisätyynyt). Eihän tuolla rahalla saa edes pelkkiä sisätyynyjä! Houndstooth-kuvio, tai siis suomalaisittain kukonaskel, on ollut tekstiilipohdintahankintalistalla jo tovin, joten tulihan sekin kuvio kotiin hankittua.

Vaikka itse sanonkin, kokonaisuus ei ole lainkaan hassumpi. Mukavaa särmikkyyttä pelkän valkoisen sijaan. Jälleen kerran tosin tuli todistettua, että tuota yli kaksi metriä leveää sänkyä ei "sisustuslehtityyliin" niin vaan pedata. Peittojen ja päiväpeitteen pitäisi olla varmaankin yli kolmemetrisiä, jotta saisin muhkean valuvan lookin. No, kaippa noita tyynykin pitäisi olla ainakin kymmenen neljässä eri koossa. Mutta tämä onkin tällainen realistinen kuva ilman, että kaapista nostaisi esiin aina jonkun kuvausrekvisiittajättipeiton ja tyynykasan :)






 


22 kommenttia:

  1. Makkari näyttää mielettömän tyylikkäältä, tunnelma on hieno!
    Harmaat lakanat ovat nappiostos ja todella edukkaat löydöt olet muutenkin tehnyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuolla aleprosentilla on todella hankala Finlaysonin lakanoita vastustaa =D

      Poista
  2. Kaunista, kaunista, kaunista :) Pitääkin hetimiten piipahtaa Hemtexissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mee nopsaan ennen kuin pääsee loppumaan :) Hemtexissä siis oli vino pino alennettuja tavaroita puoleen hintaan eli alennestusta hinnasta vielä -50% pois.

      Poista
  3. Tosi makeat nuo Houndstooth-kuvioiset tyynyt! Kuviot ja värit piristää kummasti, vaikka itse taidan olla melko rajoittunut molempien suhteen. Kohta on koti täynnä raitaa, harlekiinia tai siksakkia. Pidemmän päälle vaihteluakin voisi olla :D Jotain tuttuakin kuvistasi bongasin; samanlaisen koiranpedin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rohkeasti jotakin uutta, voipi yllättää iloisesti kuten itselleni kävi.

      Koirien sänkyihin on teetetty ompelijalla huput helpottamaan pesua - sopivat toki väreihinkin paremmin kuin possunpunainen. Ovat kyllä olleet hyvät sängyt, pitkäikäiset ja koirille mieluisat. Hintalaatu-suhde oli siis kohdilllaan.

      Poista
  4. Kyllä on raikas ja kutsuva vuode. Hyvä valinta!!!

    VastaaPoista
  5. Teillä on kyllä todella upea makuuhuone! ja nuo lakanat ovat kyllä kauniit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis. Eilisillan petauksen/lakanoiden vaihdon jälkeen pidän noista lakanoista koko ajan vaan enemmän ja enemmän. Parempi näin kuin, että olisi alkanut kaduttaa :)

      Poista
  6. kai se niin on, että koskaan ei pidä sanoa ei koskaan :) tosi hienot yhdistelmät olet löytänyt, mukavaa viikonlppoua.

    VastaaPoista
  7. Tuo petaushan on valtavan muhkea! Kaunis makuuhuone ja kutsuva petaus, rauhallinen valaistus. Tosi kivan näköistä :)

    VastaaPoista
  8. Kaunista! Kaunis huone ja kauniskuvioiset lakanat.

    Oletko itse tehnyt sängynpäädyn? MInäkin tein ja vähän samannäköisen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sängynpääty on itsetehty vanerista sekä vanhasta täkistä ja kangashupusta.

      Poista
  9. Noi hankinnat olisi ollut tyhmää jättää ostamatta. :D
    Ihan mielettömän kauniit tyynyt. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli kerrankin ostaminen oli fiksua =D Harvoin voi järkeviksi hankintojaan perustella, siis ainakaan muille kuin itselleen ;)

      Poista
  10. Kaunis makuuhuone teillä. Sen näköinen että siellä saa hyvät unet. Kauniit lakanat, meiltä löytyy samanlaiset. Valitettavasti itse sain ne paljon pienemmällä alennuksella.

    VastaaPoista
  11. wow so stylish. Can't understand the words but the photos are great!

    greetings from Germany

    Gina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hallo Gina, vielen Danke! Ich hoffe Sie viel Spass hier haben. In der Zukunf, Sie können auch mit Deutsch kommentieren, wenn Sie das möchte. Mein Deutsch mit schreiben ist nicht so gut aber Ich verstehe sehr gut.

      Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff