maanantai 3. syyskuuta 2012

Näin toimii ripustuskiskot / -10% ★LUKIJAETU★

1 kommentti:
 
Mukavaa maanantaita kaikille! Niin se uusi viikko vierähti taas käyntiin.

Blogissani ripustuskiskot ovat yksi yleinen kyselyjen aihe. Itse hankin esimmäiset ripustuskiskoni nykyiseen kotiini. Päädyin hieman sattumalta tamperelaisen Kehystyspalvelu Nyström Oy:n asiakkaaksi, joka myy Newlyn ripustuskiskoja. Olen täysin hullaantunut ripustuskiskoihin, sillä ne ovat mahdollistaneet monenmoiset ripustamiset kotonani ilman, että seiniin on tarvinnut tehdä reikiä. Remontin valmistuttua olen tainnut jo käydä ostamassa kiskoja lisää 3-4 eri otteeseen, sillä ne ovat niin käteviä ja monikäyttöisiä - varsinkin tällaiselle mielensämuuttajalle kuin minä. Ripustuskiskojen avulla olen ripustanut muun muassa makuuhuoneen peilit, vaate- ja pukuhuoneen peilit, kehyksiä, tapettivuotia ja olohuoneen "peilitaiteen". Ideapankissa vielä odottelee, että löytäisin sopivan kankaan ripustettavaksi.

Minulta on moneen otteeseen kysytty käyttämistäni ripustuskiskoista. Päätimme yhteistuumin Kehystyspalvelu Nyström Oy:n  Hannun kanssa, että tehdäänpä postaus ripustuskirkoista. Lisäksi Hannu tarjoaa kaikille lukijoilleni -10% alennuksen Ripustuskiskot.com -verkkokaupan ostoksista (kts. tarkemmat ohjeet postauksen lopusta tai Lukijaedut -välilehdeltä). Ostoksesi toimitetaan sinulle, joten voit tilata tuotteet mihin päin Suomea tahansa.  Nyt on siis pari syytä lisää hankkia kotiin ripustuskiskot.


Kiskot kiinnitetään seinään harmaiden kiinnikkeiden avulla. Kiinnikkeet asennetaan kuhunkin seinämateriaaliin sopivilla ruuveilla.

 Mallin avulla ruuvinreikä tulee oikealle kohdalle.
 

Kisko näyttää läheltä katsottuna tältä. Kisko on valkoista, mutta sen voi myös maalata. Jos kisko asennetaan siten, että kiskon pää jää näkyviin, saa päädyn siistittyä päätytulpalla.

Kiskoja löytyy erilaisia. Itse olen käyttänyt pääasiassa tuota ylintä (sirointa) kiskoa. Alimmainen vaihtoehto on hyvä esimerkiksi elementtitalokohteissa, joissa ei ole kattolistoja. Ruuvinreikien tekeminen vaakasuoraan aivan katonrajaan on vaikeaa. Kun kisko asennetaan kattolistan alapuolelle, antaa kattolistan leveys tarvittavaa työskentelytilaa.

 Kiinnityskoukut ja -langat voi valita ripustettavan esineen mukaan. Itse käytän läpinäkyvää perlonia sekä  mustalla lukolla varustettua koukkua, jolle voi laittaa maksimikuorman. Kiinnityslangat lisätään keskelle kiskoa, niitä ei siis tarvitse pujotella kiskon päästä.
Verkkokaupan "Usein kysyttyä" -sivulta löydät lisää selkeyttävää informaatiota. Kannattaa kurkata. Löytyi sieltä itsellekin uutta hyödyllistä tietoa.


Omat vinkkini ripustamiseen:
* Seinästä seinään ylettyvä katonrajassa oleva ripustuskisko on huomaattomampi kuin lyhympi kisko. Kannattaa satsata "se ylimäärinen metri" virtaviivaisemman ilmeen saamiseksi. 
*  Ripustuskisko maastoutuu hyvin valkoisen kattolistan alapuolelle.
* Käytä mielikuvitusta! Ripustuskiskoilla voit ripustaa paljon muutakin kuin vain kehyksiä ja tauluja. 
* Vaihda ripustettavia esineitä mielesi mukaan - niin usein kuin haluat!!! Enää ei tarvitse pohtia, sopiiko taulu seinälle ja mihin kohtaan. Koska seinään ei tule reikiä, on tauluja ja esineitä helppo vaihtaa, ja paikkoja muuttaa.


Ripustuskiskot -10% Ripustuskiskot.com -verkkokaupasta

Näin saat edun käyttöösi: Mene ostoksille Ripustuskiskot.com -nettikauppaan. Tilaa tarvitsemasi tuotteet. Ei kannata suotta murehtia, tuliko varmasti tilattu kaikki tarpeellinen vai unohtuiko jotakin. Hannu tarkistaa tilaukset, ja ottaa yhteyttä, jos hänestä tuntuu, että tilauksesta vaikkapa puuttuu jotakin olennaista. Rohkeasti tilailemaan ja Hannu tarkistaa, että ripustuskiskotilauksessasi on kaikki tarpeellinen. Hannu myös mielellään vastaa  sinun mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin puhelimitse tai sähköpostitse.

Kassalla yhteystietojen antamisen yhteydessä löytyy kohta "lisätietoja". Kirjoita tähän kohtaan TALOJA. Tämän jälkeen alennus huomioidaan sinulle lähetettävässä laskussa.

1 kommentti:

  1. Mahtava postaus. :)
    Mä olen itsekkin sellainen tuuliviiri, että taulun/peilin paikka voipi vaihtua sadasosa sekunnissa, joten noi listat olisivat meillä enemmän, kun hyvät. :)

    VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff